Jurlique - Brightening serie

Det startede for præcis tre år siden da jeg var i Malaga. Jeg havde noget resterende selvbruner siddende i panden. Jeg skrubbede og skrubbede og det ville bare ikke gå væk. Et par uger efter kom mine forældre på ferie dernede og jeg viste min mor det, som tidligere har arbejdet på en hudlæge klinik. Hun konstaterede med det samme, at det var pigmentforandringer. Pigmentforandringer? Er det ikke noget ældre mennesker får, tænkte jeg. Jeg var totalt ulykkelig. Her havde jeg solbadet på livet løs for at opnå en lækker solbrun glød i ansigtet, som passede til resten af kroppen. Når den så endelig var tilfredsstillende nok for mig, dukkede der pigmentpletter op? Jeg har aldrig haft selvtillidsproblemer, udover at jeg nok som halvdelen af verdens befolkning aldrig vil føle mig perfekt. Dette gør mig heller ikke gør noget, for jeg har altid synes at det at være uperfekt har sin "perfekte" charme. For første gang følte mig som et misfoster - specielt fordi det sad i ansigtet. Nok ligesom folk der har slem akne. Følelsen af noget man ikke kan skjule og som man føler alle glor på, så snart man indleder en samtale (også selvom de ikke gør). Nogle af jer tænker måske chillout, 'misfoster', men jeg glemmer aldrig da jeg sidste år på vores krydstogt, havde besøgt Bahamas og flere farverige øer og havde fundet mig tilrette med at min pande var lidt mørkere, da jeg IKKE ville dække den om dagen. Dette blev ødelagt af en meget feminin herre frisør, der blev ved med at pointere, at jeg havde noget i panden. Han blev seriøst ved! Også selvom jeg sagde, at jeg var klar over det. Til sidst blev han faktisk så ubehagelig, at jeg løb op i vores kahyt og græd (måske var jeg ekstra påvirket, fordi vi lige havde mistet min mormor). Alligevel - Hvad bildte han sig ind?! Når man endelig prøvede at være 'au natural' og sige fuck til de perfekte skønhedsidealer?

I starten forsøgte jeg alt for at få det væk, også selvom det betød at jeg skulle gøre de mest mærkværdige ting i førsøget på at få det til at forsvinde! Eksempelvis bestod af de mærkværdige forsøg i at smøre faktor 6 i hovedet og håbe at jeg fik den samme pigment i hele hovedet - dårlig idé! Det blev bare endnu mere markant! Derudover fik jeg et husmoderråd fra min elskede momse, som sagde jeg skulle købe en citron og skære den i både og mase det mod min hud, da det skulle blege. AV AV det sved og det hjalp heller ikke. Gør det ikke, det er ikke særlig rart. Jeg fandt dog en måde:

Når jeg er på ferie, eller solbader, bruger jeg faktor 50 i ansigtet OG en solhat. En solhat fordi den dækker de områder, hvor det oftest er værst. Tro mig, selv med solhat og faktor 50 får man farve. Når man husker begge dele, så fremkalder det ingen pigmentforandringer. Dog kommer de naturligvis frem, når solens stråler er skarpest og man ikke gør. Orj, hvor har det været nederen ikke at vide hvad jeg skulle stille op. Uden at lyde skadesfro, så blev jeg en smule lettet, da jeg for et års tid siden læste om flere kendte danskere der virtuelt delte sine pigmentforandringer. Ergo var jeg nok ikke den eneste i verden. Efter at have talt med flere der har oplevet det samme, fik jeg for et par måneder siden anbefalet Jurliques Brigthening serie.

Flere af seriens produkter har et højt indhold af C-vitamin, som hjælper med at udjævne hudfarven og reducere misfarvninger. Jeg har kun brugt Brigthening serien i nogle uger, og kan allerede se en forskel. Specielt serummet, cleanseren, misten og øjencremen. Dog har jeg ingen pigmentforandringer omkring øjenene, men den lysner stadig og har en dejlig og let konsistens.

For at jeg ikke ser helt bleg ud, vil jeg prøve Jurliques selvbruner. Dog har der ikke været brug for det endnu. Hvis den bare er halvt så god, som Brigtening serien, så kan det ikke være skidt.

Det kan være svært helt at undgå pigmentforandringer, også selvom man dagligt bruger solbeskyttelse, men det er dét bedste forsvar sammen med Jurliques serie. Jeg er desuden også lidt nysgerrig. Selv om jeg har konstateret af det kommer fra for hyppig ubeskyttet solbadning, har jeg også hørt at der er andre ting der spiller ind? Har nogle af jer der har været ude for lignende oplevelse, og eller også døjer med pigmentforandringer og vil dele et råd?

Ps. frisøren lavede ikke mit hår!

Synes godt om

Kommentarer

Camilla Julie,
WOW nogle lækre billeder, smukke! Jeg tror jeg skal købe hvide roser nu :-*
camillajulie.dk/
Line
,
Lol, jeg havde slet ikke lagt mærke til de hvide roser, før Camilla Julie pointerede dem. De ER flotte! Anyways, jeg ville bare sige, at jeg forstår 100% hvordan det føles, at ens ansigtshud ikke er jævn og "fejfri", og at fremmede mennesker kommenterer på det. Jeg har selv akne, der dog er aftaget efter jeg fandt de rette produkter (både piller og creme). Da det var aller mest i udbrud, var jeg virkelig usikker på mig selv! Tænkte netop som du siger, at når folk talte med mig, så de kun min akne. Det fik jeg (desværre) bekræftet, da en ældre, fremmed mand kom hen til mig, da jeg var på arbejde (arbejder på et bibliotek) og sagde: "det der du har i ansigtet - har du prøvet zoneterapi for at få det væk?". Måske var hans hensigt god, men det føltes som en lussing lige i, ja, ansigtet. Jeg følte virkelig, at han overskred en grænse, fordi hvorfor mente han, at han havde ret til at kommentere på min ansigtshud. Jeg fortalte ham det, som det var, at min akne er hormonelt betinget (jeg har PCOS), og så sagde han "nå" og gik. Derefter havde jeg bare lyst til, ligesom dig, at løbe væk og græde. Heldigvis kom to af mine søde kolleger forbi, og så blev jeg distraheret. Ville bare udtrykke forståelse og genkendelse med denne laaange besked. Er glad på dine vegne over, at du har fundet en løsning <3
Ida
,
Man skal ikke solbade nogensinde, punktum. Det er fint at være aktiv udenfor i sommermånederne, men man skal ikke ligge og stege i solen. Det burde din mor også vide hvis hun har arbejdet hos en hudlæge 😊
Julie von Lyck
,
Ja, det er fine, ikk? <3 Jeg købte dem på Ingerslev torv, der har det et stort udvalg af fine blomster hver lørdag 😊 Der må vi over i nærmeste fremtid <3 Det er også super hyggeligt.