JOHN MAYER ♡

Som nogle af jer har fulgt med i de seneste dage, så vandt jeg i Godmorgen Danmark et et møde med selveste John Mayer og to billetter til hans udsolgte koncert i København igår.

Jeg tog min kæreste med til koncerten, da han er stor John Mayer fan og jeg vidste hvor en stor oplevelse det ville blive for ham.

Vi mødte Hr. Mayer før han gik på scenen. Min kæreste og jeg ventede på ham i et Meet and greet rum med en svensk familie, som havde skaffet billetterne på en eller anden vild måde, jeg ved ikke om de havde købt sig til det faktisk, de havde i hvertfald ikke vundet dem :)

Da vi havde ventet på ham i 5 min trådte han ind i rummet sammen med hans amerikanske Body guard. John Mayer havde fødselsdag igår, så vi sang alle sammen fødselsdagssang da han trådte ind i rummet og jeg flagrede med flag :D Typisk mig! Han virkede til at have meget travlt, men jeg gav ham en pose med hans gave i og han sagde "Should I open it now"? og det bad jeg ham så om. Imens han pakkede op, så fortalte jeg ham, at jeg havde hørt fra min kusine, at han havde fået sådan en da han var i Herning dagen før, men at jeg først fandt ud af det 30 min før jeg skulle møde ham og så udbrød han med et stort smil på læben "Is it a Hoptimist?" og det var det :D Jeg gav ham en af træ, da jeg synes det passer godt til ham, lidt humoristisk og country agtig. Morten Resen fortalte mig, at den han fik i Herning var i grøn, så helt ens var de jo ikke.

Han blev glad for den og trykkede på den så den hoppede og sagde at han ville tage den med i hans tourbus. Vi fik taget nogle billeder med ham og fik hans autograf. Vi nåede ikke at tale så meget med ham, selvom jeg havde forberedt et par gode spørgsmål, men hellere være forberedt en lille smule forgæves, end slet ikke forberedt.

Han var helt nede på jorden og en rigtig rar mand, totalt cool attitude. Inden vi havde set os om skulle han videre og ind på scenen. Han var så afslappet, at jeg slet ikke var nervøs, han virkede kun som en meget travl mand og det er jo klart :D Hele hans attitude og rare væsen mindede mig lidt om min kæreste, Steffan :D

Hans koncert var suveræn og der var den bedste stemning! Den mand er fyldt med musikalske talenter. Han spillede på flere instrumenter på samme tid og sang, så alle pigers hjerter smeltede. Det eneste jeg var lidt skuffet over, var at han ikke spillede en af mine yndlingssange "Paper doll", fra hans nye album, men nu var det jo også "Born and Raised Tour".

Er så glad for at min kæreste fik lov til at møde sit idol. Det var dejligt at se ham så glad. Han var lidt mundlam de første ti minutter efter. Det var lidt sødt. Love you skat og love you John Mayer!

Tusinde tak TV2

Kiss, hugs and love J

Synes godt om

Kommentarer

Johnny Frank Fotel
,
Rigtig flot skrevet , af Julie , ved hendes møde med John Mayer, sammen med hende også store idol og kærlighed . Steffan !
Louise
,
Hej Julie. Hvor fantastisk at du vandt billetterne til hans koncert + et møde med ham, jeg er SLET ikke misundelig 😉 Jeg var inde med min kæreste i Herning og se ham optræde - og der spillede han Paper doll, hvilket var fantastisk, da det også er min yndlings sang fra hans nye album 😊 Elsker din blog! Keep on doing the good work girl 😉 Alt det bedste fra Louise, Århus
Julie von Lyck
,
Hej Louise! Tak for din dejlige besked. Er glad for at modtage sådan en sød besked og ja, det var en fantastisk oplevelse, men du var også heldig at høre denne sang live, og elsker at det også er din yndlingssang 😃 Jeg har hørt at han spillede meget af det gamle i KBH og meget af det nye i Herning. Er glad for at du kan lide min blog! Jeg prøver i hvertfald på at gøre den så god og inspirerende, som muligt 😊 Hav en dejlig dag! Kærligste hilsner, Julie