Jeg støtter brysterne♡

I dag har jeg været nede og få lavet mine negle hos min fantastiske negleteknikker, Anni I Salon F i Århus. Jeg har i anledningen af, at det er "Støt brysterne"-uge fået lavet et støt brysterne-art på mine negle. Hvert år dør omkring 1.200 kvinder af brystkræft og Ifølge de seneste tal er flere end 8 ud af 10 kvinder i live fem år efter, at de har fået konstateret brystkræft. Fremskridt, som er et resultat af forskning, som VI har hjulpet med til at finansiere. Det er små ting der kan gøre en forskel. Jeg HADER den sygdom og ønsker bare den skal forsvinde. Jeg har haft personer tæt på mig, som har gået igennem dette helvede og bekendte der har mistet.

Noget jeg elsker ved Salon F, er at de støtter op omkring kampen mod brystkræft. Salon F afholder derfor på torsdag d. 31/10 en auktion på ZENZA i Århus kl 20.00 i samarbejde med mange forskellige mærker. Der er virkelig mange fede firmaer der har støttet op omkring denne auktion. Alle pengene går UBESKÅRET til brystkræft.

Ting man kan byde på, er alt lige fra møbler, gavekort til restauranter, smykker, beautyprodukter, smagsoplevelser og tøj. Der er noget for alle aldre og for begge køn.

Jeg støtter hundrede procent op omkring denne sag. ALLE er velkomne og jeg håber at se en masse dejlige mennesker, der vil være med til at gøre en forskel og støtte en god sag

Nogle af auktionerne er allerede startet online her

Håber på at se en masse og ikke mindst nogle af mine læsere - det ville i hvertfald betyde meget for mig

Nu vil jeg lave middag til min kæreste og få ordnet mine lektier :D

Hav en dejlig aften!

Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer

Mit-Paradis,
Wauw hvor er de negle bare smukke! ♥ www.mit-paradis.blogspot.dk
www.mit-paradis.blogspot.dk