IT'S FINALLY HERE!

Hej sweeties. Ih hvor har jeg mange gange siddet og tjekket om den er kommet hjem. Til modeugen i København, blev jeg street stylet af skønne Pernille i denne lækre sag. Der var stor efterspørgsel på den, men da det var en sneak peak, som jeg havde fået fingrene i, var den desværre ikke udkommet på Ellos' webshop. Da jeg så tjekkede i morges var den endelig at finde (lige HER). Den er perfekt her til vinter, da den er en lille smule tyk og strik agtig i stoffet og derfor dejlig varm.

Hi sweeties. You can't even imagine how many times I've tried to check if this pencil skirt has been available on Ellos webshop. At Copenhagen fashion week, I was street styled by gorgeous Pernille in this lovely skirt. There was a great demand for it and because it was a sneak-peak, it was not available on Ellos' webshop until I checked this morning! It's perfect for winter, because of the material made of knit, which will keep you warm.

Synes godt om

Kommentarer

Rikke
,
Wow, skøn ud som altid Helt sikkert en must have her til vinter.. Hvor er den skønne top fra ? Rigtig go weekend ❤️
Julie von Lyck
,
Hej Rikke Tusind tak, hvor er du sød <3 Den er fra Envii - jeg skal nok prøve at finde et link til en lignende, hvis du er interesseret? 😊