ITS ALL ABOUT THE HAIR

Når håret og make-uppen sidder godt, så skal resten nok gå. Jeg har lidt forskellige hårrutiner - jeg får ikke lavet det hele ét sted. Før jeg tog til København fik jeg lavet mit hår hos min sædvanlige extensionist, Helene, som er indehaveren af Coiffure Extensions i Aarhus. Hun formår altid at lave mit hår så fint og jeg går altid derfra med stor tilfredshed. Hun er perfektionist til fingerspidserne og det gør at hun er fantastisk til sit arbejde. Det hår som hun laver på mig, er noget som jeg bestiller fra Rapunzel of Sweden - hår i verdensklasse - det filtrer ikke, og det er den bedste kvalitet. Da Melanie og jeg skulle til Modeblogprisen i København i forbindelse med modeugen tog vi ind forbi Frisør Kongestolen og blev stylet. Der er den hyggeligste og mest afslappende stemning i Kongestolen - alle føler sig så velkomne og tilpas derinde. Christina som plejer at lave mit hår, når jeg er derinde er den mest friske og rummelig kvinde, som altid ved præcis hvad man vil have. Jeg pegede på ét billede og så satte hun mit hår præcis som jeg ønskede det. Melanie fik også farvet sit hår og det blev rigtig smukt. Selvom det sneede inden vi skulle hen til modeblogprisen så sad håret stadig perfekt.

Melanie og jeg klar til CPH FW og modeblogprisen. Som I kan se, så har jeg fået nogle mørkere nuancer i mit hår fra Rapunzel, for at give noget mere spil i mit hår. Jeg overvejer meget at få farvet striber i hele håret. Hvad synes I? :D

Her er mine to yndlingsprodukter for tiden. Morrocan Oil balsamen fik jeg af min søster i julegave - den dufter lige så godt som selve olien og tilfører en masse fugt og gør at håret er let at redde ud (fantastisk, hvis man har extensions). Skummen fra Milshake kan bruges i håret efter man har været i bad og fx inden styling. Den tilføjer masser af fugt til håret og kan erstatte en body lotion pga. fugten og så dufter den himmelsk. Første gang jeg blev introduceret for den, var i Kongestolen for nogle måneder siden og har brugt den lige siden.

Hav en dejlig aften! Kiss, hugs & Love - J. Hold dig opdateret og følg mig på Facebook HER

Synes godt om

Kommentarer