INTERIOR WITH MEANING

Lige nu er Steffan og jeg ved at få endevendt vores kære hjem, da vi er ved at få lavet nyt køkken og det bliver så fint! Efter denne home-makeover, som har stået på i de sidste par dage, blev jeg inspireret til at invitere jer med ind i lidt af vores hjem. Her er et af yndlingshjørnerne i vores stue. Lyse farver blandet med nye og ældre nips/pynteting er det der fylder vores hjem. Det jeg elsker ved at blande disse ting, er historien bag. Jeg elsker nemlig ting med en historie.

Jeg er begyndt at købe "mini-monumenter" med hjem hver gang jeg er ude at rejse, så jeg har dem som minder - her fra Paris sidste sommer og Burj Khalifa i Dubai. Et af mine nyeste køb er min Chanel bog. Ikke nok med at bogen er spændende, er den jo også super flot og pifter et hvert hjem op. Jeg har på min Instagram fået et par spørgsmål om hvor den forhandles henne og den kan bl.a. fås her.

For jer faste læsere, er det ikke nogen hemmelighed at jeg savner min elskede momse, som blev taget pludselig fra os i sommers. Hun havde en uerstattelig plads i mit liv og hjerte. Hun havde en utrolig sofistikeret stil, med hyggelige toner, som jo oftest er det der kendetegner en mormor - hyggen. Nu kommer der noget lidt personligt - Isbjørnen fra Bing og Grøndahl (det gamle kongelige porcelæn / Royal Copenhagen) var min elskede mormors og den har altid stået fremme og pyntet i hendes hjem. Jeg har kunne huske den siden jeg var barn. Den har aldrig sagt mig det store, indtil for et års tid siden, hvor jeg begyndte at gå op i Royal Copenhagen og "voksen"-ting. Og ikke mindst fik den en betydning, da hun gik bort, da den minder mig om hende. Da hun døde spurgte min mor om der var nogle specifikke af hendes ting, som havde betydning for netop mig, som jeg gerne vil arve. Jeg var selvfølgelig ikke i tvivl om at det var isbjørnen. Da jeg havde arvet en masse af hendes fine ting, kom jeg pludselig i tanke om isbjørnen og min mor bildte mig ind at den var forsvundet og det blev jeg virkelig ked af. Jeg tror ikke hun havde forventet at jeg blev så ked af det, så lige efter kom hun ind i stuen og sagde: "her, der er noget du skal have - jeg tænkte bare at jeg ville vente til din fødselsdag" og så pakkede jeg den fine isbjørn ud og blev rørt til glade tårer. Nu pynter den så fint i vores hjem og jeg synes faktisk den passer rigtig godt ind. Jeg kigger hver dag på den og tænker på min fantastiske momse, som altid vil være i mine tanker og hjerte.

Hva synes I om disse indlæg? Hvis I kan lide det skal jeg nok tage jer med videre rundt vores hjem når nu det hele er færdigt.

Synes godt om

Kommentarer

Rose
,
Rigtig smukt indlæg, søde Julie<3 Skønt at du mindes din mormor så smukt. Dejlige minder<3
Line K
,
Godt indlæg! 😊 elsker at se hvordan andre indretter deres bolig, da jeg er så heldig at have som job, at indrette kunders boligere 😊 Linket til bogen, virker ikk 😊
Julie von Lyck
,
Tusind tak for de søde ord 😊 Det varmer ❤
Camilla
,
Hvor er din fine vase fra? 😊