Interiør : Vi har fået malet vores stue og fået et nyt møbel

Der er sket lidt i vores hjem de seneste måneder - hvad angår maling, tapet og murerarbejde og det er nok mere noget jeg kan se en forandring på end andre kan med det blotte øje. Derfor har det stadig fyldt en del herhjemme. Jeg har boet i lejligheden her i Aarhus siden jeg var 19, hvilket altså er lidt over 9 år, så den trængte til en kærlig hånd. Vi er som tidligere nævnt ikke særlig handy. Jeg ved præcis, hvordan jeg gerne vil have tingene, men jeg er ikke god til at udføre dem rent håndværkermæssigt.. Så tingene er gået lidt langsomt. Vi har tidligere selv begivet os ud i at male og tapetsere og det kan ikke anbefales, hvis man ikke ejer nogen form for handy egenskaber. Jeg er to gange blevet tilbudt en rapportage i boligmagasiner og jeg har begge gange takket nej, fordi jeg var træt af tapetet i køkkenet og dårligt murerarbejde rundt omkring i lejligheden, som jeg ikke på samme måde ville blive herre over, hvordan blev vist, i forhold til, når jeg selv tager billederne. Sidst jeg fx viste jer vores køkken, som er 'designet' af mig selv er faktisk over 3 år siden, da det blev renoveret. Det er lidt ærgerligt, da der er sket lidt mere på de 3 år og køkkenet egentlig er ret pænt.

Tapet, maler, murer + mange andre småfejl er nu fikset - af professionelle, og jeg er derfor snart klar til at vise jer vores 'færdige hjem. Her har I i hvertfald en lille forsmag på vores sofaområde i stuen, som har fået en ny blå farve over panelerne. Den lyseblå farve fremhæver meget mere panelerne og giver lidt mere sjæl og varme til stuen.

Vi har også fået et nyt sofabord* , som passer perfekt til resten af rummet og lejligheden, hvor der primært er farver, lyse møbler og messing. Det var egentlig meningen, at jeg ville have det i soveværelset, men der er næsten ikke plads efter vi har fået ny seng. Soveværelset er forresten det næste jeg gerne vil vise jer herhjemme, så jeg samtidig kan fortælle jer om vores nye seng fra Auping, der har gjort at jeg (vi) sover meget bedre og næsten ikke døjer med migræne.

Vi blogges snart igen, da jeg jo har endnu en adventskonkurrence til jer imorgen <3


Indeholder reklamelinks. Reklamelinks er markeret med *

Synes godt om

Kommentarer

JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Ej hvor ser det fint ud smukke :-*
nouw.com/josephinehelbrandt
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak smukke <3
nouw.com/julievonlyck
Itsmypassions
Itsmypassions,
Ser super fint ud søde 😊 Er vild med Jeres sofa!
nouw.com/itsmypassions
Julievonlyck
Julievonlyck,
Taaak søde <3 Den er vi også meget glade for 😃👏🏼
nouw.com/julievonlyck