I MILANO MED SHAPP

For godt en måned siden besøgte jeg en af Europas smukkeste byer for første gang; Milano. WAUW en by! Selvom det regnede næsten non-stop blev jeg virkelig forelsket i byen. I julegave forærede Steffan mig et gavekort til flybilletter, så vi skal helt sikkert tilbage i 2017.

Jeg var inviteret til Milano sammen med 8 andre søde bloggere i selskab med den nye auktionsapp; Shapp. Den kan nu downloades i App Store. På Shapp kan man uploade billeder og endda videoer af sine varer. For at se varerne swiper man bare igennem. Hvad jeg specielt er vild med ved Shapp ér, at man kan uploade videoer samt fastsætte en mindstepris på sine ting, så de ikke bliver underbudt. Jeg er i skrivende stund ved at poste noget af det, som jeg ikke får brugt - og der skal nok også komme mere, da jeg er ved at rydde ud i garderoben. Så hvis I vil tage et kig på det, så download appen og find mig derinde under mit navn: Julie Lyck.

Tak til Simone for en skøn tur <3

Rigtig god lørdag!

 

Synes godt om

Kommentarer

Gustavo Woltmann
,
Milano er fantastisk, men det var en skam at det regnede! Den app har jeg ikke hørt om før, men den lyder faktisk meget interessant. Gustavo Woltmann