I LOVE BAGS ♡

Godaften derude. Kender I det med tasker? Flere af mine tasker er slidte, gået i stykker eller er jeg blevet træt af! Jeg shopper så meget tøj og sko, men ikke tasker, så nu føler jeg det er tid til en ny taske - eller rettere sagt, en ny skoletaske, hvor jeg kan have plads til en bog og min Macbook :) Jeg har lagt syg siden igår, og har derfor haft tiden til at tjekke tasker ud på nettets jungle. Det er da virkelig en jungle, hvis man gerne vil have den bedste pris og den rette størrelse osv. og hvis man er ligesom mig, som ikke vil føle sig snydt, det er der vel ingen der vil :)
 

Jeg elsker Michael Kors' værker. Deres tasker er SÅ lækre. Disse tasker er nogle af de nyeste efterårsnyheder fra Nelly, Zalando og Asos.

Til sidst lavede jeg udelukkelsesmetoden, hvor det stod mellem, en moshinotaske fra Asos og en Michael Kors taske fra Zalando. Jeg endte med at vælge den smukke Michael Kors "Hamilton" taske fra Zalando. Zalando kører 10 % på alle produkter over 500 kr, så jeg sparrede 260 kr :D Jeg kan simpelthen ikke stå for Michael Kors tasker.

Min anden elskede Michael Kors taske

Apropos tasker, så modtog jeg i dag et cover fra Iboom.dk som også er fra Michael Kors. Super lækkert med fine detaljer og passer til min ipone 5.

Casen kan købes lige her

Håber I får en dejlig aften. Jeg er rigtig glad for den feedback mange af jer sender til mig på Facebook osv, men hvis I har noget I godt kunne tænke jer at få uddybet eller noget I ønsker jeg skriver/anmelder, så sig endelig til.

Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer

ceciliebj
,
Hej Julie 😊 Den sorte Michael Kors taske du har, hvor stor er den? Altså er der plads til en macbook air, bog, kaldender osv? Jeg skal nemlig også finde mig en ny taske til skolebrug da den jeg har ikke er stor nok.. Synes bare Michael Kors tasker er sååå fine, ville bare høre den mening. Egner den sig til skoletaske? Håber at høre fra dig. Knus Cecilie
:)
,
Hej Julie. Hvad hedder den michael kors taske som du har på billedet? altså din egen, den aflange.
Trine
,
Dit cover til mobilen er da ikke et ægte Michael Kors eller hvad?
Julie von Lyck
,
Det må du spørge Iboom om, det er dem der forhandler dem 😊
Julie von Lyck
,
Den hedder Hamilton 😊