Hvordan har du tabt dig så meget?

Leggins: Streetammo//Top: Gina Tricot//Sko:Nike free

Jeg har de sidste mange måneder modtaget en del henvendelser omkring hvordan jeg har tabt mig og hvad jeg gør for at holde mig i form. Det skal siges at jeg aldrig nogensinde har været kraftig eller i nærheden af det. Mange har måske også set Divaer i Junglen og har troet jeg har tabt mig efterfølgende. Det skal siges at man tager ca 10 kilo på på TV - sådan ser det ud, men sådan er det ikke i virkeligheden. Jeg går meget efter mottoet, "Alt med måde". Jeg træner, så jeg kan spise hvad jeg har lyst til. Selvfølgelig i moderate mængder og så spiser jeg sjældent eller næsten aldrig fast-food. Jeg spiser mange grønsager og frugt, men jeg holder mig fx ikke fra pasta, ris som mange mener er "fy fy", jeg spiser det bare ikke så tit og betræber mig på kun at spise knækbrød og rugbrød i stedet for hvidt brød. Jeg har skruet gevaldigt ned for mine byture og går næsten aldrig i byen mere - med mindre der er en speciel lejlighed til det. Druk er er noget af det, som mest er medvirkende til at man tager på. Jeg tror også at mange spiser fast-food dagen efter en bytur og det hjælper jo heller ikke på vægttabet og den sunde livsstil.

Det jeg gør, er at jeg spiser en sund morgenmad og træner mindst hver anden dag. Jeg bryder mig ikke så om at løbe, så jeg træner cross-trainer, går powerwalks og løber i ny og næ i naturen. Derudover går jeg meget, det forbrænder man jo også kalorier Af. Så hvis du overvejer at tage bussen tre stop, men egentlig har tiden til at gå - så gør det!

Taget i sommers i Malaga, hvor pressen havde meget fokus på mit "store vægt-tab". Jeg har altid været slank, men det er da dejligt at folk lægger mærke til at man måske har tabt et kilo eller to. (Beklager den dårlige billedkvalitet på de sidste billeder her)

Jeg har faktisk aldrig prøvet nogen som helst slankekure, da jeg synes at man hele tiden bliver fortalt: "Dét er godt, dét er skidt". Der er jo så mange forskellige syn og studier der hele tiden be- eller afkræfter hvad der er sundt og usundt. Nogle mener jo også at man slet ikke taber sig af motion og at det udelukkende er kosten som man skal fokusere på. I mit tilfælde er det en kombination af begge dele. Gå efter princippet alt med måde - har du lyst til chocolade, så spis ét stykke, i stedet for hele pladen. Så vinder du også mere selvrespekt. Hvordan man taber sig er meget individuelt. Slankekure der virker for nogen, virker ikke for andre. Men en ting er vigtigt, hvis du vil have et varigt vægttab – så skal du tabe dig på en sund måde.

Som sagt går jeg efter "alt med måde princippet" - Hvordan holder I jer sunde? :)

Hold dig opdateret og følg mig på Facebook HER

Synes godt om

Kommentarer

René Najmi,
Fedt med lidt Streetammo:)
www.ReneNajmi.com
Maria Cecilie,
Jeg har tabt mig 30 kilo og derfor er sundhed MEGET vigtigt for mig da jeg gerne vil tabe 10 mere 😊 Jeg sørger for at få en alsidig og sund kost og så går jeg til spinning .. Følg meget gerne med på min nye blog : http://mariacecilies.bloggersdelight.dk/ - en blog om et vægttab på 30 kilo og kampen for at smide de sidste 10 😊
mariacecilies.bloggersdelight.dk/
Julie von Lyck
,
Det er flot 😊 Det tager jeg hatten af for 😊 Tjekker lige din blog ud 😊
Anna,
Du ser fantastisk ud og det lader til du har en rigtig fornuftig og realistisk indstilling til en sund livsstil 😃 Jeg spiser lige pt efter en kostplan, da jeg træner mod bikinifitness 2015 og fordi det er så langt ude i fremtiden, så er hele konceptet også meget rettet imod "lidt med måde". Det er nemlig muligt at lave primært sundt, men uden forbud og med plads til fristelser i ny og næ. Det er jo ikke de få kager du spiser som gør dig tyk, men netop det hvad du spiser igennem hele ugens hverdage. Min kost er lige nu meget baseret på protein og grønt, men der er også mange grove kulhydrater og selvfølgelig masser af træning 😃 Rigtig fin blog du har ellers Julie, den vil jeg helt sikkert følge fremover 😊 Anna - wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk
wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk