HOW TO: BEACH WAVES

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Da jeg var i Malmø i sidste uge fik jeg fornøjelsen af at teste Rapunzel of Swedens nyeste Beachwave krøllejern, som er intet mindre end fantastisk og super nemt at anvende. Derfor tænkte jeg også at jeg ville lave en "how to", så I kan se hvor nemt det er at anvende. Beachwave jernet kan nemt skabe et naturligt look, som udstråler strandstemning, da det laver naturlige, mellemstore krøller. Det kan med fordel anvendes i både langt og mellemlangt hår, så det er naturligvis ikke kun til extentions. Det er super fint til både hverdag og ikke mindst til fest. Da jeg med dette hår skulle hjem fra Sverige, ærgrede jeg mig over, at jeg ikke skulle til fest! Det lækre er, at håret holder til dagen efter, så mit hår så lige så fint ud, med lidt blødere tekstur dagen efter. Jeg har også anvendt det efterfølgende og det er virkelig nemt at bruge.

How to: til at starte med skal håret være knastørt. Før håret skal i kontakt med varme, anbefaler jeg at man anvender varmebeskyttende produkter. Jeg anvender Rapunzels Shinedrops, som både varmebeskytter og giver shine. Derefter inddeler jeg mit hår i sekstioner og starter i nakken. Derefter Ruller jeg op lok for lok, sektion for sektion. For et mere holdbart resultat, lader jeg krøllen afkøle og friserer med min Tangleteezer og sprayer derefter med hårspray. Hold aldrig igen med hårsprayen, men anskaf en der ikke er for hård mod håret. Jeg er kæmpe fan af Moroccan Oils hårspray. Den dufter himmelsk! Voila!

Min personlige rabatkode (JL10) gælder stadig, og giver jer 10 % på hele Rapunzel of Swedens sortiment.

Synes godt om

Kommentarer

Cecilie Wiese Bang,
Fint indlæg! Men beachwaves? Jeg synes mere at det er fine bløde festkrøller! 😊 - Smukt hår du har. www.energitanker.bloggerspoint.dk
www.energitanker.bloggerspoint.dk
Julie von Lyck
,
Mange tak 😊 Beach waves fordi krøllejernet hedder det 😃 Det er vel som man synes <3 og tusind tak 😊