HOLLISTER CALIFORNIA WAVE: GIVE-AWAY


Hola chicas! Jeg har en lækker god nyhed; Hollister Co. kan endelig fås i Danmark! Dog ikke tøjet endnu, men duftene. Jeg har en svaghed for dufte, som nok stammer fra dengang jeg arbejdede i et parfumeri. Jeg er vild med søde dufte, enten lidt mere krydrede om vinteren og friske om sommeren. Parfumen her, er en blanding af begge, og har en duft af blomster med et strejf af okidé, hibiscus, citrus og saltvand. Den dufter kort sagt sødt, lidt krydret, friskt og af sommer. Jeg er derfor meget begrejstret for den samt den smukke, feminine flacon!

Parfumen hedder California Wave og er fra Hollister, som lige har lanceret deres dufte i Danmark i uge 31. Hollister Co. er søsteren til Abercrombie & Fitch, som i måske kender fra butikkerne med den gode stemning, hvor du ofte bliver mødt af flotte hunks i entreen. Jeg forbinder Hollister med USA og den californiske stemning. Malibu eller Venice beach, vind i håret i en cabriolet, strandpromenade, sol-kysset hud. Amerikansk, på den lækre amerikanske måde!

Duften får mig i feriestemning og er perfekt til lune sommeraftener - især hernede. Steffan er også helt vild med den, og det var derfor heldigt, at den findes i herreudgave. Er der noget mere tiltrækkende, end en mand der dufter godt? Den mandlige dufter af frisk grape, bambusblade, havvand og lavendel. Den er maskulin og utrolig lækker og er lige så god, som kvindeduften.

Jeg har været så heldig, at måtte forkæle jer, og I kan derfor vinde duftduoen California Wave. Altså 1stk California Wave for her + 1stk California Wave for him.

For at deltage i konkurrencen skal du kommentere, hvem du vil forære den mandlige parfume til, hvis du vandt!

Jeg trækker vinderen d. 12. august.

So long sweeties!

Indlægget er lavet i samarbejde med Hollister co.

Synes godt om

Kommentarer

Ditte Sørensen
,
Jeg ville give den til min kæreste Frederik, så jeg rigtigt kunne nyde godt af at han dufter af en lækker ny parfume <3
Camilla
,
Jeg ville give herreduften til min søde kæreste Martin - en perfekt gave til at fejre hans første halve år på hans arbejde 😄😍
Rikke
,
Jeg ville forkæle min lillebror med den, så han kunne dufte ekstra godt nu når han er startet i gymnasiet<3
Maja Julia Klemmensen
,
Min skønne far<3
Simone
,
Min skønne kæreste, som har fortjent lidt lækkert, efter 12 år med mig på slæb 😋
Michelle Albrechtsen
,
Jeg ville forære den til min søde kæreste <3 så kan vi begge dufte af Hollister og sommer 😊
Kimie
,
Hej Julle! 😉 Jeg ville nok give den mandlige parfume til min kæreste, fordi han er så sød og finder sig i så meget dril fra min side. Hihi 😊 håber I nyder La Santa.
Anne M
,
Jeg ville forære den til min dejlige kæreste!
Jessica Hansen
,
Jeg vil give den lækre duft til min kæreste <3
Natalie Pedersen
,
Jeg vil forære den til min bedste ven, som snart fylder 19 år 😃 Krydser fingre for denne lækre giveaway !! <33