Himlen er blevet en stjerne rigere ♥

Jeg har været fraværende på bloggen i snart en uge og det har der været en grund til. Noget pludseligt, tragisk og uforudset er sket i mit liv og pludselig står alt på stand-by. Jeg har også været i tvivl om jeg ville dele det på bloggen, eller om det var for tæt på, men bloggen er en del af mig og hvis man kan skrive dødsannoncer eller nekrologer, hvorfor så ikke hylde en kvinde jeg har elsket så højt? Derudover har jeg også tit nævnt hende på min blog, da hun boede næsten lige ved siden af mig og jeg har tilbragt så meget af min tid med hende. Det er måske et lidt hjerteskærende indlæg, men jeg elsker virkelig denne kvinde så højt.

For en uges tid siden mistede noget af det kæreste i mit liv så pludseligt. En højtelsket person er blevet taget fra os og himlen er blevet en stjerne rigere. Min største stjerne, som jeg havde det tætteste og mest unikke bånd til. Min elskede mormor, som var så ubeskrivelig sej, forstående, gavmild og det mest sympatiske menneske jeg nogensinde har kendt. Hun var et gennemført smukt menneske. Jeg har aldrig mødt en så glad kvinde med sådan et stort hjerte. Hun interesserede sig for alle og behandlede alle med respekt og stil. Hun var en kvinde jeg så meget op til, specielt fordi hun bare var så gennemført rar imod alle på hendes vej. Jeg er så stolt over at have kendt hende.

Hun var så frisk og skulle til at med os på krydstogt i USA og de Vestindiske øer om et par uger. Hun havde glædet sig så meget og dette var hendes første gang at hun skulle til USA. Jeg kan allerede huskede hvordan hun for et halvt år siden spurgte mig om hun skulle have en adapter med, og hev sit store verdens Atlas frem. Forrige gang min søster og jeg besøgte hende, viste hun alt sit nye smukke tøj frem, som hun havde købt til ferien. Det havde været så fantastisk at kunne dele denne oplevelse med hende. Tanken om ikke at skulle se, grine, kramme, holde hendes bløde hånd, tale og føle hendes nærvær og duft igen, eller have hende med på ferie, ligesom sidste år i Malaga, hvor jeg tydelig huske hun lå i badedragt på stranden, knuser mit hjerte. Igår begravede vi hende og det var en af de værste dage i mit liv, men en meget smuk begravelse, og selvom det lovede regn, så skinnede solen. Det gør sgu ondt og jeg har ikke rigtig kunne finde mig selv. Jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv. Det er stadig ikke helt gået op for mig. Det smukkeste er at, sidste gang jeg så hende, der havde jeg lige fået nyheden om min fantastiske bachelorkarakter og hun blev så stolt. Jeg håber at dette indlæg, måske gør indflydelse på jer der bor tæt på jeres bedsteforældre. Jeg håber at I husker at besøge dem og fortæller dem, at I elsker dem. Det gjorde jeg altid og jeg havde virkelig fortrudt, hvis jeg ikke havde gjort det. Ens mormor er bare et synonym for tryghed, kærlighed og varme. Når de først er væk, så er der ingen der kan erstatte dem. Husk det ♥

Kan I have en dejlig aften♥

LOVE,

Julie

Synes godt om

Kommentarer

Julie von Lyck
,
Mange tak for det, Anne <3
Julie von Lyck
,
Tusind tak, Simone <3