Hasta luego Malaga!

Hola!

Det er lidt tid siden jeg har skrevet, men jeg har som sagt været på sprogskole her i Malaga og opholdt mig i det dejlige paradis de sidste 3 ugers tid. Nettet er så sløvt hernede og derfor har det været svært for mig at skrive så meget, samtidig med at jeg har haft travlt med skole og hele min familie og kæreste kom og besøgte mig og har tilbragt meget tid med dem den sidste uges tid. Jeg har dog fulgt op på noget på min instagram.

Jeg afsluttede min sprogskole i mandags og det er nu min anden gang jeg besøger ”Debla”, som sprogskolen hedder. Jeg læser jo spansk og kommunikation normalt i DK, med den skole er simpelthen så fantastisk og jeg lærer mere spansk der, end jeg næsten gør på et semester derhjemme, for lærerne er SÅ dygtige til at forklare og lære fra sig! Jeg kan så meget anbefale den til alle, og man bliver inddelt ind i niveauer og jeg afsluttede skolen med et bevis og med A i alle mine fag! :DJeg har også brugt rigtig meget tid på at sole mig, spise lækkert mad – TAPAS, det er det jeg elsker mest i Spanien! Ud over at gå i skole og bare nyde livet generelt, så har jeg brugt meget tid på at shoppe hernede! De har de lækreste butikker og tøj, til overkommelige priser. I dag har jeg sagt farvel til min familie, som er taget videre til Marbella og i morgen drager kæresten og jeg afsted til PARIS, hvor vi skal afsted med hele hans dejlige familie, jeg har aldrig været i Paris før og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg ved at jeg nok allerede har overvægt i kufferten, men jeg tør slet ikke tænke på når jeg skal hjem fra Paris, det er jo paradis for tøj og modefikserede som mig!

Her til aften har jeg brugt tiden på at shoppe tøj til min kæreste og han har virkelig fået købt en masse fedt!

Jeg må i seng, da jeg skal pakke og videre til PAAARIS i morgen tidlig!

Jeg slutter af med at lægge nogle billeder ind, så i kan se lidt af mit nye tøj – billeder siger jo tusinde gange mere end ord og i kan jo altid spørge, hvis i vil have flere detaljer!

Håber i nyder DK, har jo ikke været der i snart næsten en måned, så kan ikke engang forestille mig hvor koldt der er i forhold til her (27 grader)

Jeg skal en masse andre sjove ting i løbet af sommeren og glæder mig til at dele dem med jer! Der er mange der har spurgt om min træning og hvordan jeg holder mig i form, grundet de seneste artikler på realityportalen og Seoghør det lover jeg også snart at skrive noget om! Tiden går bare så hurtigt når man er på ferie!

Hasta pronto!

Kiss, hugs and AMOR - Julie.

[caption id="attachment_460" align="alignnone" width="588"]
Fra hotellet. Ny nederdel fra Mango[/caption]

[caption id="attachment_458" align="alignnone" width="353"]
Sprogskole færdig i Malaga - vintage nederdel fra Kenzo[/caption]

[caption id="attachment_459" align="alignnone" width="588"]
På Calle Larios shopping med min søster - ny lang nederdel fra ZARA[/caption]

[caption id="attachment_461" align="alignnone" width="588"]
Min smukke søster og jeg nedenfor Gilbralfaro i Malaga[/caption]

[caption id="attachment_462" align="alignnone" width="980"]
Min kæreste og jeg på havnen i Malaga på vej på min ynglings restaurant "Plaza" for at spise tapas med min dejlige familie. Tak for en dejlig tur![/caption]

 

[caption id="attachment_464" align="alignnone" width="588"]
Fra min skole "Debla" - dejlig udsigt![/caption]

 

[caption id="attachment_465" align="alignnone" width="353"]
Min dejlige far bestilte lige en stor flaske champagne på Plaza for at fejre at jeg havde fået karakter hjemme fra Danmark af :) Tak far.[/caption]

 

Synes godt om

Kommentarer

kirsten,
Kaere Julie - Tusind tak for at skrive saa paent om Debla, jeg haaber, at du kommer ned til os en anden gang. Billederne er ogsaa rigtigt gode, hvor er du fin! Jeg oensker dig og din kaereste en rigtig god ferie i Paris og sender dig de kaerligste hilsner fra os alle paa Debla.
www.debla.com