Håbets aktie

For nogle uger siden modtog jeg en pressemeddelse fra et smykkebrandet Wioga og den rørte mig virkelig. Meddelelsen var nemlig ikke kommerciel, men fuld af kærlighed og ulykke. Jeg er et meget følsomt menneske og når jeg hører om folk, der mister en de elsker meget pludseligt, så får jeg ondt i hjertet og får lyst til at gøre noget. Jeg har selv fire søskende og en mor og far og de betyder verden for mig og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. Den nærmeste og mest elskværdige jeg har mistet var min mormor, der pludseligt gik bort for nogle år siden. Det er min største sorg og selvom hun var et ældre, men stadig friskt menneske, så knækkede det et stykke af mit hjerte. Et stykke der aldrig heler, men det har læget med tiden. Når man er i sorgen. så tror man aldrig, at man kommer over den.

Livet kan være uretfærdigt og når jeg hører om familier, der bliver ramt af sorg, fordi de mister en far, mor, mand, hustru, et barn, en bror eller en søster alt for tidligt, så kan jeg slet ikke begribe, hvilken sorg de har og må gå igennem. Men det rører mig dybt og det er så uhåndribeligt. Især fordi ikke alle kan se og mærke den smerte, den sørgende bærer rundt på og hvordan man skal takle dem og det. Sorg takles forskelligt, men én ting er vigtigt, - at man gør noget for dem, der går igennem sorg.

Derfor har jeg så stor respekt for Wioga , der støtter op om noget, der har været så tæt inde på livet for desværre alt for mange mennesker. Nemlig sorg. Marlene, der ejer Wioga har også selv haft sorg tæt sorg inde på livet og har derfor lavet disse fine armbånd i samarbejde med Børn Unge og Sorgs kampagne: Håbets Aktie, hvor knap 100 kr af de 150 kr, som armbåndet koster går til dette.

I kan læse Marlenes families historie her:

– Efter jeg blev enke for 3 år siden og blevet alene med mine to små børn, gik jeg ned med depression og fik angst for, at skulle stå alene med hele ansvaret. Jeg rystede og havde det virkelig dårligt over, at jeg ikke kunne overskue mine børns sorg. Det var en svær og hård kamp at komme igennem hverdagen og jeg følte mig forfærdelig ensom hele processen.

Heldigvis fik min søn Willads en plads hos Børn, Unge & Sorg. De hjalp min søn med at håndtere sin sorg, men de støttede også mig i min sorgproces, hvilket gav mig det ekstra skub fremad, jeg så inderligt manglede

Min søn var 5 år da han mistede sin far var i stor sorg og jeg havde svært ved, at håndtere hans sorg. Efter et halvt års ventetid fik han en plads hos en psykolog. Det var en stor hjælp for os begge, han synes det var rart at han kunne åbne sig for en anden person end mig. Den dag i dag, har vi lært at leve med sorgen, vi tænker tilbage på ham med gode minder, men vi har lært at være en familie på tre.


Masser af kærlighed og tanker til jer der går igennem sorg <3 Jeg har selv støttet det og I kan finde armbåndene her.


Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
Yes, some of the tragic losses that some have to suffer are almost unimaginable. I think one of the saddest was this story, part of the horrific opioid epidemic ravaging the country, a mother finding her two sons coming to just gather their laundry clothes, so I think the best way to deal with the grief is definitely to work to help others and save others lives, so that the deaths turn into something that spare others the same fate https://www.cnn.com/2018/04/20/health/turning-points-becky-savage-opioids/index.html