GOODIEBOX X MAGASIN

Når to virksomheder jeg elsker laver et samarbejde, er jeg begejstet! Sidst Goodiebox lavede et samarbejde, var med en af mine yndlingssmykkedesignere, Jane Kønig. Nu har Goodiebox i denne udgave indgået et samarbejde med Magasin, som jeg har elsket siden jeg var lille og som jeg faktisk lavede et samarbejde forrige måned, i forbindelse med et trendoplæg til en af deres kundeaftener. Jeg har som altid mine favoritter i Goodieboxen. Favoritterne er dem der faktisk gør de små detaljer, som bl.a. består af:

De lækre all-in-one renseservietter fra Magasins eget mærke bruger jeg allerede i forvejen. Jeg renser min hud uden undtagelse hver morgen og aften og bruger meget tid på at pleje den. Hvis det skal gå stærkt, så er disse skønne, fordi de formår at rense alt make-uppen af og huden føles dejlig ren efter brug.

Derudover er jeg ret begejstet for at prøve Real Techniques ansigtsbørste og Karameju's rensesvamp, som jeg begge længe har ønsket mig at prøve, eftersom jeg har læst og hørt så meget godt om dem.

Real Techniques Expert Face Brush – kan købes for 79 kr (tilbud) på Cocopanda

Karmameju Konjac Sponge, kan købes i bl.a. Magasin og Renvelvære for 69 kr

___________________________________________________________

I kan tilmelde jer eller en I holder af her. Goodiebox er noget jeg virkelig kan anbefale, da man altid bliver positiv overrasket og som jeg plejer at sige - make-up og hudpleje går jo aldrig af mode. Desuden har boxens indhold altid langt større værdi, end man betaler for, og derfor får man altid noget for pengene. Du kan stadig nå at få denne måneds box ved at tilmelde dig her.

Indlægget indeholder affiliate links.

Synes godt om

Kommentarer