GOODIEBOX : “NEW FAVORITES & ALL TIME CLASSICS”

Hey ladies. Så fik jeg endelig tid til at blogge om min seneste Goodiebox, som I jo plejer at være ret begejstrede for. Jeg modtog den faktisk for et stykke tid siden, men pga. eksaminer har jeg ikke haft tid til at blogge om den før nu. Better late than never! Det er dejligt at se at flere og flere af jer hopper med på Goodiebox bølgen, så vi kan dele vores tips og tricks med hinanden. Månedens Goodiebox bestod af nogle rigtig gode og klassiske produkter. Et af produkterne i månedens Goodiebox er faktisk et af mine yndlingsprodukter og som alle mine veninder også bruger, hvilket må betyde at Goodiebox virkelig formår at forstå hvad vi piger vil have og har brug for. Jeg har som altid mine favoritter og denne gang er det følgende:

Jeg har to favoritter i denne måned. Den ene er denne body lotion fra Naobay. Selve emballagen udtråler jo lækkerhed og pynter hjemme på badeværelset. Ikke nok med at den er fin, så er den også økologisk. Konsistensen er let, hvilket gør at huden bedre kan ånde og ikke fedter. Jeg bruger den efter jeg har været i bad og den efterlader huden silkeblød - et musthave her i den kolde vintertid, hvor vores hud har brug for fugt. Min anden favorit er XXL tørshampoo og volume spray fra Batiste. Hvor genialt er det ikke at man både kan få tørshampoo og volume spray i én? Jeg kan garantere jer for, at den lever 100 % op til begge egenskaber. Hvis jeg skulle give den stjener, så fik den fem ud af fem. Et produkt som alle piger burde eje.
Jeg havde den allerede i den store udgave. Derfor var det lækkert at modtage den lille udgave, som er smart til at have med i håndtasken, eller hvis man skal på weekend. Den er genial og man bliver hurtigt afhængig af den. Den specielt behjælpelig, hvis man har en dårlig hår-dag. Den store er faktisk lige nu på udsalg og kan findes her

Boxen indeholdte desuden:

Noabay Body Lotion 125 mL – pris for full-size (250 mL) 129 kroner. Gosh Nail Glitter Decubal Shower & Bath Oil Carmex Classic Lip Balm Petite Affaires pearl twister Teeeze Head Over Heels Neglelak Batiste XXL Volume Dry Shampoo

Synes godt om

Kommentarer

find synonyms google,
Hey I am so happy I found your blog, I really found you by mistake, while I was browsing on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don't have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic work.
www.taringa.net/?go=http://howtostartasite.