Goodiebox Elements

Glædelig lørdag! Idag skal det handle lidt om skønhed, da jeg har testet nogle virkelig seje og effektive produkter. Som jer stamlæsere nok har bemærket, så elsker jeg Goodiebox. Særligt fordi man altid lærer et nyt produkt eller brand at kende, og, at der altid er noget man kan bruge. Eftersom Goodiebox er blevet sådan en stor succes, har de også lanceret et nyt koncept med deres limited edition bokse. Den box, som jeg fik fornøjelsen af at prøve, er Beauty Musthaves by Elements, som har fokus på luksus og kvalitet. Det er som sagt en limited edition, så der er ikke mange tilbage. Og det kan man godt forstå, for man får virkelig noget for pengene i denne luksus boks.

Jeg havde på forhånd ikke stiftet det store bekendtskab til boksens indhold, men jeg havde dog hørt meget godt om flere af produkterne på forhånd, hvilket gjorde mig ekstra begejstret for at prøve det hele. Efter at have haft fornøjelsen af, at prøve produkterne i 1,5 uges tid, er jeg allerede meget imponeret over Biodermas Michellar Water og Instant effects instant lash øjenvippegel, som giver en øjeblikkelig synlig effekt, og længere vipper efter to uger. Efter 1,5 uge føler jeg allerede at mine vipper stærkere og længere. Den er samtidig et godt og billigere alternativ til M2 vippeserummet. Le Strafford tørshampoen, er faktisk det eneste produkt, som jeg havde prøvet i forvejen. Rodial dragon’s blood sculping gel (som man næsten får foræret her, sammenlignet med nyprisen) og Mádara SOS mask, er de næste to produkter, som jeg ser frem til at prøve. Især masken, som skulle være ultra fugtgivende og især egnet til tør, træt og dehydreret hud. Lige noget vi har brug for her i vinterhalvåret!

Jeg kan godt afsløre for jer, at det alle er nogle virkelig skønne produkter, og at der virkelig er dømt luksus og forkælelse i denne boks. Beauty Musthaves by Elements har en værdi af 978 kr. og står til kun 299 kr - og jeg har fået fingrene i rabatkoden; 15LIMITED - som giver jer 15 % på boksen.

Denne limited edition box indeholdte alt i alt:

Bioderma sensibio H2O michellar water (100 ml)

Clean Reserve Blonde rose (1,5 ml) + Sueded oud (1,5 ml).

Dr. Lipp original nipple balm for lips (2 ml).

Grown Alchemist hydra repair day cream (65 ml).

Instant effects instant lash (7 ml).

Lee Stafford dry shampoo (50 ml).

Mádara SOS mask (12,5 ml)

Rodial dragon’s blood sculping gel (9 ml)

SG79 I STHLM No. 16 (2 ml)

Bestil den almindelige Goodiebox HER eller limited editionboksen HER

Pssst: Mangler du en god gave til manden til Valentines Day, så kan I overveje at forære ham den lækre limited - 'The Man Box' HER - også med 15 % med koden: 15MANBOX

(Affilliate)

Synes godt om

Kommentarer