GOODIEBOX - SOMMERKLAR

Hej sweeties. Jeg har ikke fået skrevet om min seneste Goodiebox, som jeg modtog i starten af måneden. Jeg er så glad for denne månedes produkter og duftene får mig til at drømme mig langt langt væk, hvor det eneste man kan høre er havets brisen og mærke solens dejlige, varme stråler. Jeg rejser meget, så denne goodiebox føles skræddersyet til mig og andre som elsker at rejse. Jeg bliver altid så positivt overrasket, specielt fordi der altid er noget i Goodieboxen som er aktuelt og relevant, som fx et lækkert sommersæt til ferien. Ting man ikke umiddelbart selv ville komme på.

Min favorit i denne måned, er denne sololie-spray fra Piz Buin. Mmmm den dufter af sommer og sol, og lækker solcreme når det er bedst og jeg har allerede brugt den en del! Selve konsistensen er meget drøj, så den kan holde meget længe. Når jeg skal til USA og på krydstogt om små to uger, så skal den helt sikkert med baggagen og den skal bruges flittigt. Hvis I også kunne tænke jer at modtage denne lækre box og blive positivt overasket hver måned, kan I også blive medlem på Goodiebox.dk

Produkterne i denne måneds Goodiebox indeholder: Palmolive Mediterranean Moment Showergel Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray SPF15 Bellápierre Shimmer Powder Teez Beautiful Flat Stiff brush Matas Sollotion Faktor15 (tester) YIN YANG Skin Cleanser (tester) Medina “Jalousi” by GOSH Cosmetics (tester)

Synes godt om

Kommentarer

Christina
,
Hvor er din Australian Gold købt henne? 😊
Julie von Lyck
,
Hej Christina. Jeg mener den er købt i Málaga