GOLD

Adlinks: Top: HERE | sunnies: HERE | shoes: Gucci | bag: Givenchy | trousers: HERE | watch: Skagen HERE

Jeg kan ikke få armene ned over vejret de seneste dage! Det er jo fantastisk med sådan et vejr i september måned. Forleden da vejret var ligeså skønt, mødtes jeg med søde Line på Langhoff og Juul iført dette.

Som I så i mit forrige indlæg, har jeg en svaghed for plisserede bukser, og jeg købte derfor endnu et par i guld, da jeg var i Hamborg i sidste uge. Udover at de er pæne, så er de også overdrevet behagelige. Nu vil jeg tage ud og spise frokost med min mor og lægge en blomst hos min elskede momse. Det er ved at være et par måneder siden jeg sidst var der. Tiden flyver jo afsted, men der går ikke en dag, hvor hun ikke er i mine tanker.

Hav en dejlig dag!

 

I'm so excited about the weather right now - especially in September. The other day, when the weather was as good as now I spend the half of the day with Line wearing this outfit.

As you maybe noticed in my previous post, I have a weakness for pleated pants, and bought one more pair in gold when I was in Hamburg last week. They are not only pretty but also super comfortable. Now I'll grab a lunch with my mom and leave a flower at my beloved Momse. It's a few months since I last visited her. Time flies, but there is not a day where she is not in my thoughts.

I wish you all a lovely day!

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Mille
,
Hej Julie! Hvad går du egentlig og laver efter du er færdig med universitet? Har du fået et job eller hvordan? 😊 Mvh en nysgerrig læser 😊))) Ps. Jeg kan godt lide din blog!
Julie von Lyck
,
Hej Mille Tak for de søde ord <3 Jeg leder efter et job der lige er mig og i mellemtiden fokuserer jeg på min blog og bruger ekstra meget tid på at rejse og nyde 'friheden' uden studie og uni hængende over hovedet 😊