GODDIEBOX : FESTIVAL CHICK

Hej piger. Jeg elsker virkelig månedens Goodiebox. Alt i månedens Goodiebox er noget de fleste piger kan bruge. Jeg modtog denne lækre Goodiebox lige før jeg tog på ferie, men nåede ikke at blogge om det, så er lidt sent ude. Så er det godt at der stadig er sommerferie, som er lig med koncerter, udendørs-tid, sommerhustid og ikke mindst festivaltid. Man kan sagtens leve uden sit eget private badeværelse og stadig holde sig lækker. Det sørger denne måneds Goodiebox i hvertfald for.

Jeg kan huske hvordan vi tømte flere tør-shampoer, da jeg deltog i Divaer i Junglen. Der fandt jeg for alvor ud af hvor en genial opfindelse det er. Jeg er nemlig typen som vasker hår hver dag, for at føle mig soigneret. Men når man ikke har mulighed eller tid til en hårvask, så er tørshampoo virkelig guds gave! Lee Stafford har lavet den bedste, som også fås i en praktisk rejsestørrelse i månedens Goodiebox. Denne måneds GOODIEBOX indeholder også:

Depend Nail Polish Remover Pads

Ink By Dennis Knudsen Eye Shadow Primer

Jorgobé Refreshing Scrub Mask

Nivea Respberry Lip Butter

Mesauda Milano Shine Flex Graffiti Top Coat

So Susan Concealer Quad

Jeg er super glad for alle produkter og har allerede taget de fleste i brug. Hvis du også er interesseret i selvforkælelse og blive glædeligt overrasket hver måned, så kan du bestille månedens Goodiebox hver måned til kun 139kr lige her.

Synes godt om

Kommentarer

Beauty By Ebay,
det ser godt nok ud som en lækker goodiebox! www.BeautyByEbay.blogspot.dk
www.BeautyByEbay.blogspot.dk