Glædelig jul

Glædelig jul!

Jeg håber I alle har haft en dejlig juleaften og har hygget med jeres nærmeste. Jeg holdte som sagt jul i Aarhus med min familie og Steffan hos mine forældre, og jeg synes juleaften fløj afsted - også selvom vi allerede starter dagen kl. 13 med julemad og julehygge. Lige som så mange andre flyder vi idag på sofaen og hygger med julefilm og stearinlys i lange baner. Vi holder altid 1. juledag fri til hygge. Eftersom vi altid også holder jul med min mors side af familien, står den altid på julefrokost med hele min fars familie 2. juledag. Det er simpelthen så dejligt at være hjemme i Aarhus og hygge med familien her i julen.

Jeg håber også at I har fået nogle dejlige gaver. Jeg fik lige hvad jeg havde ønsket mig - og mere til. En dejlig dag med familien og de skønneste gaver til vores hjem og til mig selv. Alt fra hårprodukter, en vase, knager, et smykke, en flora kop, en kaffemaskine og den tidlige julegave jeg købte til mig selv for nogle uger siden. Den ting jeg nok glæder mig mest til at pakke ud er den smukkeste Verner Panton bordlampe i messing. Den skal nok komme til at pynte i vores kære hjem som bliver flottere og flottere for hver dag.

En særlig gave er ovenstående lyserøde sweater som Steffans mor havde strikket til mig. Jeg var lige ved at græde af glæde da jeg åbnede gaven, og jeg tog den på med det samme, for nej hvor er den bare smuk! At jeg har vist hende billeder af den populære Ganni strik og at hun uden at have mine mål eller kende til min yndlingsfarve fra den lyserøde farvepallette kan og har brugt tid på at strikke sådan en fin sweater til mig, som desuden passer helt perfekt. Det er noget af det sødeste og rørte mig virkelig. Jeg ved sådan en ikke kun tager en dag, og at bruge sin tid på sådan noget er virkelig kærlighed.

Inden jul fik jeg også en julegave af Instax - mit første Instax kamera - i guld! Det har jeg brugt flittigt her i juletiden. Det er bare lidt sjovere, når billederne kommer ud med det samme og man kan hænge dem op. Jeg endte med at bruge næsten en hel rulle på min dejlige min nevø, fordi han synes det var så sjovt. Haha :D Det er forresten også en del af min sidste adventskonkurrence som jeg har valgt at afholde senere idag, så hold øje!

Imorges blev jeg forresten inspireret af min veninde Sandras vise ord i forbindelse med en konkurrence hun holdte. De vise ord gik på lykke, og at man lige skal minde folk om, at materielle og dyre ting ikke kan gøre noget ved sorg, ensomhed og lykke. Og i forlængelse af det vil jeg også lige understrege, at jeg ikke siger, at dyre gaver eller en dyr taske udelukkende kan gøre en lykkelig. Det er materiel lykke og det kan gøre dig glad og taknemmelig, men det kan ikke erstattes med eksempelvis kærlighed, et knus fra sin bedstemor, kæreste eller forældre, et stærkt venskab, et godt grin eller tiden med med familien <3

Glædelig jul, merry christmas, Feliz Navidad!

You are the best <3

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Den sweater er virkelig virkelig smuk og mega cool! ❤️
www.elinetychsen.com
Julie von Lyck
,
Årh tusind tak! Er også virkelig glad for den <3
Tina KH
,
Glædelig jul og rigtig gode julestemnings billeder:-) Aften slappe af hilsner herfra:-)
Julie von Lyck
,
Tusind tak og glædelig jul til dig også <3 Knus