FRISK LUFT

Turban: HER | frakke: Moncler | taske: Givenchy HER | halskæde: Jane Kønig

Ovenstående viser en friskere Julie end sædvanligt - Jeg synes i hvertfald selv at jeg ser mere frisk ud. Kuren er ikke botox, men frisk luft, afslapning og kærlighed. Hvilket man må sige min weekend har indeholdt. Billederne er fra igår da S og jeg var ude at gå en tur i de smukke omgivelser på Als. Vi har nemlig besøgt S's søster og min fantastiske nevø Milan i weekenden. Min nevø formår virkelig at skabe glæde og kærlighed. Forestil Jer en smilende lille dreng med store brune øjne der kører rundt med en børne-indkøbsvogn i supermarkedet og siger "mojn mojn" til alle der går forbi. Det er jo indbegrebet af nuttethed! Jeg glæder mig til at jeg en dag selv får børn, og jeg krydser fingre for at jeg får en lige så vidunderlig skabning, som min nevø Milan. Det bliver dog ikke til nogen mommy-blog i nærmeste fremtid for mit vedkommende. Jeg føler mig nemlig stadig meget ung og samtidig vil opnå en masse flere ting, før jeg sætter børn i verden. Så er I informeret! Resten af outfittet får I imorgen. Kan I have en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer

Stine
,
Selvom jeg egentligt havde aftalt med mig selv at jeg ikke må shoppe indtil jeg skal til London i slut februar, var jeg simpelthen nød til at klikke den turban hjem. Så fin!
Julie von Lyck
,
Haha disse undtagelser kender jeg godt og tak 😃 Håber at du bliver glad for din turban. Jeg er sikker på at den kommer til gavn i kolde, men skønne London 😊 Kærlig hilsen Julie
Camilla Julie,
Du er nutsi og så yndig på de her billeder :-*
camillajulie.dk/
Julie von Lyck
,
<3 <3 <3