Fremtidsplaner for vores hjem

Det slog mig pludselig, at det er ved at være flere måneder siden at jeg har skrevet om bolig her på bloggen, og det skyldes udelukkende vejret. Det har jo været så fantastisk et vejr, at man næsten ikke har haft behovet eller den store begejstring for at opholde sig indendørs. Det ændrer sig selvfølgelig de kommende koldere måneder vi går i møde, og én af de ting jeg glæder mig mest til ved, at der bliver koldere er, at jeg derfor kan bruge mere tid på at hygge om og indrette vores dejlige hjem i Aarhus. Jeg elsker at indrette og sætte ting sammen og gøre det hele mere personligt.

Jeg har jo både vist jer vores make-over i vores stue , køkken og badeværelse, som jeg helt selv har designet ned til mindste detalje. I har taget så godt imod det hele med åbne arme og søde kommentarer at jeg virkelig er motiveret for at dele noget nyt inspiration.

Vi mangler kun et par få ting inden jeg føler, at vores lejlighed er fuldendt - blandt andet vores soveværelse, som jeg faktisk aldrig tror, at jeg har vist jer endu. . I er heller ikke gået glip af så meget, da det næsten trænger til en lige så stor make-over som de andre rum.

Derfor bliver det næste projekt vores soveværelse og det glæder jeg mig helt vildt til at dele med jer. Vi skal blandt andet have malet derinde, have fundet en ny seng, muligvis lave en ny form for garderobe og lave et kontorhjørne.Gode råd og Idéer tages imod med kyshånd!

Synes godt om

Kommentarer