FØRSTE GANG MED ZONETERAPI

Hej sweeties. Et lidt atypisk, men relevant indlæg. Vi døjer vel alle med en eller flere skavanker. Mine er migræne og nakkespændinger, som somme tider kan virke halvvejs invaliderende og forstyrre min hverdag, hvis jeg ikke tager stærkt smertestillende. For jeg nægter at ligge syg.

Da jeg gerne vil have mit forbrug af piller ned på et minimum har jeg, efter anbefalinger, valgt at prøve terapeut Jette Hauberg-Lund, som har 2 klinikker og 30 års erfaring med både zoneterapi og massage. Jette er både dygtig og erfaren, men også rigtig sød og behagelig.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er kort fortalt en behandlingsmetode, hvor en terapeut med tryk påvirker ét sted på kroppen og søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, hvilket også er den jeg har fået. Zoneterapeuten behandler dig ved at trykke på punkter under dine fødder. Nogle terapeuter kombinerer med andre behandlingsformer. Jette kombinerer zoneterapi med massage. Massagen er det jeg først kunne 'mærke' effekten af, da den går ind og påvirker med det samme.

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?
Ifølge litteraturen kan zoneterapi hjælpe uanset hvilken lidelse du har, men effekten kan selvfølgelig variere fra person til person. Terapien er også effektiv, hvis du vil vedligeholde et godt helbred. Zoneterapi kan også bruges til at lindre akutte symptomer, kroniske lidelser og til at forebygge.

Efter min behandling hos Jette skal jeg love Jer for, at jeg har fået det bedre. Jeg ved ikke om det er kombinationen af zoneterapi og massage og at jeg bevidst har taget et valg om at stresse mindre og sige ja til færre ting. Jeg har i hvertfald ikke haft migræne i en måned, og meget færre nakkespændinger. Så hvis I døjer med smerter, eller har andre skavanker - eller I bare ønsker at opretholde et godt helbred, kan jeg varmt anbefale Jer at besøge Jette på hendes klinik fem minutter fra Aarhus Centrum.

I kan læse mere om Jette og hendes behandlinger HER.

Læs også et eksempel på et solstråleforløb hos Jette HER.

Synes godt om

Kommentarer

Janni h
,
Hvor er jeg glad for at se at du har tager imod det råd som bl.a. Jeg gav, dengang du efterspurgte midler mod din migræne. Håber det hjælper dig ligesom det har hjulpet mig. Knus til dig