FORKÆLELSE

Jeg startede dagen ud med at få mine bryn rettet lidt til hos Visage hudpleje klinik i Århus før jeg skulle i skole. Hos visage har de før tatoveret mine bryn. Det er vigtigt for mig, at fortælle, at tatoverede bryn IKKE er lig med at se falsk og billig ud og have "stripper-bryn" eller farvede bryn, hvor hårene er barberet af og man har blå tatoo farve. Det er skam helt naturligt og er en nemmere løsning i stedet for at tegne dem op hver dag med en øjenbrynsstreg. Man sparer samtidig en masse tid. Det jeg elsker vedVisage er, at de går meget op i, at det skal være naturligt og pænt.

Normalt skal man første gang bedøves en lille smule med noget creme, første gang man skal have permanent farvet sine bryn, men da dette var tredje gang og der kun var lidt der skulle rettes til, havde jeg ikke brug for bedøvelse og det gjorde faktisk slet ikke ondt, det kilder bare. Der er mange mænd der bliver forskrækket når man fortæller man skal have tatoveret sine bryn, men det er altså bare den dyrere og mere eksklusive løsning på et par bedre bryn. Bryn er det der gør helheden i dit ansigt og man sparer SÅ meget tid om morgenen. Visage klinikken har klinikker over alt i landet. Bl.a. i Aarhus, København, Horsens og Kolding og de laver alt fra ansigtbehandlinger til chokolademassage - deres lækre chokolade massage har jeg også prøvet, men den vil jeg fortælle mere om i et andet blogindlæg, da bliver nemlig snart bliver vist i forbindelse med noget TV jeg har lavet hen over sommeren. I kan læse mere om Visage Klinikken her

Senenere på dagen efter skole tog jeg ud til min yndlings ekstensionist Helene, som har sin egen salon " Coiffure extensions". Hun plejer at lave Easy weft metoden på mig, men da jeg skal dyrke meget sport den næste månedes tid, vil Hot Fusion være bedre for mig og jeg er utrolig glad for resultatet. Helene er så dejlig at få lavet hår hos, for hun tager sig god tid og tænker altid på, hvad der er bedst for ens eget naturlige hår. Mit naturlige hår er blevet MEGET længere efter Helene er begyndt at lave det.

Mange har spurgt om man kan sætte sit hår op med Easy Weft - Det kan man sagtens og selvfølgelig også med Hot fusion. I kan gå ind på Helenes side på facebook eller kontakte mig angående priser osv.

XXO Julie

Synes godt om

Kommentarer

Anne Jeppesen,
Super nice.Jeg overvejer selv at få lavet øjenbryn på denne måde. Det er super flot og det ser naturligt ud. 😊Forresten.. Så er jeg helt vild med den sorte kjole du havde på i dagens afsnit af 6 på date.Hvor har du købt den? Jeg er helt forelsket i den.XO Annewww.annejeppesen.blogspot.dk
www.blogger.com/profile/1739485195160603530