FIRE DAGE TIL DRØMMEFERIEN! TUREN GÅR TIL..

Jeg får helt sommerfugle i maven, når jeg tænker på, at om mindre end fire dage sidder jeg i Florida og nyder livet og er klar til krydstogt på verdens største krydstogtskib, Oasis of the Seas. Det er noget jeg har glædet mig til meget længe, men der har været så meget i mit liv på det sidste og har derfor glemt at det faktisk næsten snart er afgang. Jeg har været i USA, og ikke mindst Florida mange gange før, men det er første gang at jeg skal til Fort Lauderdale. Jeg har også været på krydstogt én gang før, men aldrig med Oasis of the Seas og denne gang går turen til det Caribiske ø-hav, Bahamas, og nogle af de smukke Dansk-Vestindiske øer. Jeg har hørt at man får travlt med at nå alt det der er om bord, da denne båd skulle have ALT, ja selv en Central Park! Så Hvis nogle af jer har været med Oasis of the Seas, eller været på ferie i Fort Lauderdale, så modtages gode råd og oplevelser med kyshånd <3 Jeg glæder mig til at dele nogle af mine oplevelser og smukke billeder med jer i den kommende tid. Kan I have en dejlig søndag aften!

Synes godt om

Kommentarer

Nadia
,
Hej Julie. Hvor længe skal du være på skibet og hvad er prisen? Har længe overvejet at prøve det, men skal lige have sparet op først:-)
Julie von Lyck
,
Uha, lyder spændende! Er det, det på Nassau, Bahamas? For det mener jeg at jeg har læst om
Louise
,
Hold nu op! Jeg har aldrig set noget lignende .. :-O Det er uden tvivl en drømmetur du skal ud på! Jeg er død misundelig.. Den tur overgår min kommende interrailferie gange 100 😊 Jeg har besøgt Fort Lauderdale for år tilbage og en attraktion, som stadig står klar i min erindring er turen i The Everglades - virkelig speciel og anderledes oplevelse og helt sikkert et besøg værd når man befinder sig på østsiden.. Men ellers bare strandende i og omkring byen er bemærkelsesværdige 😊 Rigtig god ferie til dig..
Maria
,
Sawgrass Mills, et stort shoppingcenter/outlet. Lille køretur fra Fort Lauderdale.
Julie von Lyck
,
Hej Maria 😊 Mange tak. Har hørt meget godt om det og der har vi allerede aftalt at tage hen 😊
Julie von Lyck
,
Hej Louise 😊 Det lyder nu ellers også lækkert med sådan en tur. Jeg har faktisk allerede været i Everglades for nogle år tilbage og det var helt sikkert en spændende oplevelse 😊
Chris b
,
Jeg er selv lige kommet hjem de fort lauderdale for lidt over en måned siden - kanalerne er simpelthen så smukke! Selvom det lagde lidt en dæmper på det at en pige blev angrebet af en stor haj da hun badede i kanalen. Der er bare så smukt! Nu legede jeg ikke turist mens jeg var der, da det var afslapning efter en Tur i new York, så kan ikke anbefale andet end at nyde din ferie! Chris B
Maria Cecilie
,
Stemmer i her! 😊 Sawgrass Mills er KLART et besøg værd!
Julie von Lyck
,
Det skal vi også helt sikkert 😊 Hvilke butikker har de? 😊
amanda,
Hvor ser det fantastisk ud, rigtig go ferie 😊
momwithabigm.bloggersdelight.dk