FAVORITE OUTFITS FROM 2016

Rigtig godt nytår alle sammen. Håber I er sprunget godt ind i det nye år. Det er jo en realitet, at 2016 er passé og derfor har jeg set tilbage på nogle af mine yndlingslooks for året der gik, som jeg plejer. 2016 har været et af de bedste år på bloggen. Både på grund af nye, spændende ambassadørskaber med flere store virksomheder, men også fordi jeg virkelig føler, at jeg har udviklet og vokset med jer det seneste år.
Vi starter ud med et af de nyeste looks, hvor jeg var iført denne fine bordeaux frakke fra Vila. Jeg kan se på bloggen at I er ret begejstrede for farver, for nogle af mine mest populære outfits har været når jeg har været iført noget farverigt.
Apropos bordeaux, så var indlægget med denne bordoux farvede bluse også ret populær, hvilket derfor også gjorde at jeg erhvervede mig ovenstående frakke. Personligt synes jeg, at farven er perfekt til en typisk grå hverdag i Danmark.
Dette er også et af mine yndligslooks og det er nok ikke kun på grund af den farvede jakke, men også på grund af den smukke solnedgang i Benidorm.
Denne farverige kjole var også ret populær her på bloggen. Jeg fandt den i et impulskøb i Zara i Marokko i november og jeg elsker dens søde snit og mønster.
2016 var også året, hvor jeg kunne iføre mig et af mine absolut yndlingsstof - VELOUR. Denne kjole fra mbyM er nok en af mine yndlingsfund i 2016. Selvom jeg først erhvervede mig den i kolde oktober, var jeg så heldig at kunne iføre mig den i Benidorm. hvor der heldigvis stadig var varmt. Jeg skal helt sikkert have den på til første fest i 2017.
Udover at 2016 var året med mest farverigt tøj, var det også året, hvor jeg har købt flest jakker og måtte erkende, at jeg har en kæmpe svaghed for overtøj. Det er der nok ikke noget at sige til, da man halvdelen af året næsten kun kan udtrykke sin stil gennem overtøj pga. kulden.
Dette er nok mit yndlingslook fra 2016 - Det er jo egentlig ret enkelt, men det årsagen er at jeg var iført årets bedste køb - mine plisserede bukser, som er noget af det mest behageligste i verden og det skinner virkelig igennem, når man har dem på. Jeg har aldrig ejet så meget plisseret tøj som dette år.
Og apropos var disse plisserede bukser sammen med min lyserøde ruskindsjakke fra Meotine også et hit.
Og endnu et par plisserede bukser i Londons gader... (:
Og en plisseret top i Milano i november.
i 2016 fik jeg også lov til at udforske min indre stil. Jeg føler mig mest tilpasset når street og lidt fint bliver blandet og derfor var mommy jeans også et kæmpe hit - både personligt, men også noget som jeg kunne se, at I var vilde med.
Noget af det jeg mest har gået med har været bluser med vidde eller trompetærmer og derfor elsker jeg også dette look med sweateren med trompetærmer fra mbyM.
Det interessante ved at have en blog, er at man virkelig kan få et overblik over, hvad man har iført sig og hvordan stilen skifter alt afhængig af årstiden. Det lidt atypiske ved mig, er at jeg oftest går i farver om vinteren og mere monokrome og enkle farver om sommeren. Dette er uden tvivl et af mine yndlings sommerlooks, fordi jeg synes det er tydeligt at se, hvor godt jeg føler mig tilpas - både på grund af sommergløden, kjolen som jeg lige havde købt og fordi jeg var i smukke Belgien, hvor vejret var fantastisk.
Sidste look, er nok et af de mest spontane, men mest populære outfit. Det var en dag, hvor jeg havde en 'jeg har ikke noget tøj at tage på-dag' og fandt en gammel top frem i skabet og tog mine mors gamle Gabor sko på fra 90'erne, som virkelig blev et hit. Det er vildt, hvordan gamle ting kan blive sådan et hit. Disse sko er helt fantastiske og så behagelige, at jeg ville kunne løbe en halvmaraton i dem! Dette var mine yndlingslooks for 2016. Glæder mig til at dele flere med jer i 2017 <3

Synes godt om

Kommentarer

marianne,
Mit favorite look er klart den spraglede Zara kjole med de lange støvler - Bare lækkert!
traveljunkie.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak smukke <3