EVERY GIRL NEEDS A PAIR OF…..

Jeans & t-shirt Distilla (HERE & HERE) | boots: Stradivarius (similar HERE) | bag: Chloé | watch: Daniel Wellington (HERE)

Glædelig mandag piger. Jeg skal til 12 timers eksamen imorgen og er gået i overspringshandlingsmode og tænkte derfor at jeg ville tippe jer om en ny lækker dansk webshop samt rabatkode. Mit outfit består af tøj, fundet på denne webshop ved navn Distilla. Jeg faldt over Distilla, da jeg var på udkig efter et par nye hvide jeans. Mine hvide jeans er nemlig gået i stykker og man kan da ikke gå sommeren imøde uden et par hvide jeans, vel piger? Derfor var jeg så heldig at finde disse lækre jeans fra Soaked in Luxery derinde. Åh gud hvor er det længe siden at jeg er stødt på den gamle kending Soaked, hvor kvaliteten altid overgår mine forventninger. Derfor faldt jeg også over denne mørkeblå sag som jeg ikke kunne stå for. Er den ikke sød? Den er simpelthen så fin og kan bruges til alle anledninger året rundt. Jeg var fx. iført dette, da jeg var på Running Sushi med Steffan og mine forældre i lørdags.

Noget der altid tiltaler mig er fri fragt og hurtig levering og begge forventninger blev indfriet, da jeg allerede modtog tøjet dagen efter. Distilla har ovenikøbet været så søde at lade mig få lov til at give mine læsere rabatkoden indeholdende fri fragt indtil 15. juni med rabatkoden: Julie15.

I kan tage et kig Distillas fine udvalg ved at klikke her

Hav en dejlig dag!

Sponsoreret indlæg

Synes godt om

Kommentarer

Emma,
Sikke et fint outfit! 😃 http://byekk.blogspot.dk
byekk.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak <3
Cecilie Amalie Brevadt,
Du har fuldstændig ret - jeg kan ikke gå sommeren i møde uden et par hvide jeans. Jeg må lige tage at få kigget på et par, jeg har nemlig ingen endnu... I know, shame on me!! 😃 http://cillesunivers.dk/
cillesunivers.dk/