Et nyt kapitel

For halvandet år siden boede jeg et år i København og pendlede mellem Aarhus og København hver uge, så jeg kunne se min kæreste og familie. Det var det fedeste år, hvor jeg fik brugt min uddannelse og opbygget et stort netværk og en håndfuld gode venskaber. Men det var også det hårdeste år med hjemve og en splittelse mellem to byer. For at være ærlig, så troede jeg, at jeg kunne få lokket den kære sønderjyde (Steffan) med til København og at han ville lære at elske byen lige så højt som mig. Men det kunne jeg ikke.

Så efter lidt over et år med et spændende job i København flyttede jeg tilbage til Aarhus og gik selvstændig, og det var en god beslutning. Jeg har stadig beholdt mit værelse i København ved min dejlige familie ved Rådhuspladsen, hvilket gør at jeg ikke er ulykkelig over beslutningen om at vi ikke bosatte os der permanent. Så langt er der virkelig ikke til København. Det tager under 3 timer i tog, og i de små tre timer kan jeg arbejde.

Jeg har altid troet, at jeg skulle bo i udlandet.. og det blev dog også til nogle måneder da jeg var yngre. Men jeg trives også i Aarhus, min base, hvor dem jeg elsker er. Mit arbejde er ikke bundet til et bestemt sted, hvilket er den største frihed.

Der skulle dog ske noget nyt, da jeg har boet i min kære lejlighed i snart 10 år (6,5) af dem med Steffan. Jeg har haft de bedste tider og minder der og er virkelig blevet voksen der, men den er blevet for lille og for nogle måneder siden fik vi begge følelsen af, at der skulle ske noget nyt og drastisk.

Vi er derfor BLEVET BOLIGEJERE OG HAR KØBT VORES DRØMMEHJEM!! Et stort, lyst og smukt hjem, der er dobbelt så stor som vores nuværende. DET SMUKKESTE og mest charmerende hjem og vi skal forhåbentlig bo der i mange år.

Billedet er fra vores nuværende skønne lejlighed.

Vi flytter først ind d. 1. november, så der er lidt tid endnu, hvilket er én af årsagerne til, at jeg ikke har ville dele det før det hele var på plads - og derfor der af gode grunde ikke er nogle billeder endnu. Men hvor er det dejligt, at alle papirerne er på plads, at vi hundrede procent ved, at den er vores. Hvor er det også befriende, at jeg endelig kan offentliggøre det, så det nu giver mening, når jeg begynder at dele ideer til vores nye sofa, spisestue, mit kommende kontor/walk-in closet og meget mere. Jer der har købt jeres første bolig ved, at det ikke er noget, der tager en dag at få på plads og er det jeres drømmehjem, så kender I også følelsen efter alt er på plads.

Jeg kan slet ikke vente med at vise jer det. Vores nye bolig har dobbelt så mange rum som vores nuværende, så jeg er ret sikker på, at der kommer en masse boligindhold i fremtiden både her og på Instagram. Det bliver fantastisk med dobbelt så meget plads og i så skønne omgivelser, så jeg kan være endnu mere kreativ. Jeg har virkelig manglet PLADS. Så det her er virkelig noget, der betyder meget for os begge.

Del endelig, hvis I selv er blevet boligejere og har nogle tips til et par, der lige har købt et nyt hjem!

Jeg glæder mig til at dele vores nye eventyr med jer <3

Synes godt om

Kommentarer

Anne
,
Uhh, stort tillykke! Hvor har I købt henne?
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak <3 I Aarhus c
nouw.com/julievonlyck
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak <3 I Aarhus c
nouw.com/julievonlyck
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak <3 I Aarhus c
nouw.com/julievonlyck