ET NYT KAPITEL: JEG FLYTTER

Som I måske bemærkede i dette indlæg, skrev jeg, at det jeg for tiden glædede mig mest over, var noget, jeg ikke kunne dele med jer endnu. Det kan jeg nu, til gengæld! Da jeg er født og opvokset i smilets by Aarhus og er familiemenneske med stort F, er det her nok det største skridt, jeg nogensinde har taget i hele mit liv. Det, som I kan læse af overskriften – som jeg har glædet mig meget til at dele med jer – er nu for alvor blevet en realitet. Jeg starter et nyt kapitel i mit liv. Sådan for real - rykker teltpælene op og flytter fra min elskede by Aarhus og fra vores højtelskede lejlighed, som jeg har boet i, siden jeg som 19-årig flyttede hjemmefra (og det er altså 8 år siden!). Det kommer lidt bag på mig, men jeg bliver i skrivende stund en smule sentimental. Måske fordi jeg har hele mit liv, alle mine venner og min familie her i Aarhus. Jeg har selv indrettet og stylet vores lejlighed med nyt køkken, badeværelse, gulve og andre projekter, og har etableret et dejligt liv her med Steffan.

Det er ingen hemmelighed, at jeg har brugt 5 år på at opnå den kandidat, som jeg blev færdig med i sommer. Jeg elsker branding, at hjælpe andre til at blive endnu bedre og at se ting blomstre. Aarhus er hyggelig og tryg, men pt. for lille til mig. Jeg har et stort netværk i København, så nu skal der ske noget og jeg har længe ville gøre det - faktisk siden jeg gik i gymnasiet, men jeg har aldrig rigtig turde springe ud i det. Det tætteste, jeg har været på et spring i denne kaliber, var, da jeg boede 3 måneder i Spanien. Så nu kan jeg derfor afsløre, at jeg flytter til skønne, store København (stor for os jyder), hvor jeg er blevet tilbudt mit første rigtige voksenjob! Wuuhuu! Et drømmejob i den sejeste virksomhed med nogle utroligt spændende mennesker. Jeg flytter faktisk allerede i den kommende weekend og starter på mit nye job i næste uge. Og hvor er jeg glad og spændt!

Og bare rolig – min blog og Steffan bliver her stadig, men får i snart i et andet indlæg. For ikke at bombadere jer med alt for mange informationer på én gang har jeg delt indlægget op, og fortæller derfor om mit nye arbejde og hele situationen i den kommende uge <3

Jeg har mange læsere i Aarhus, men faktisk næsten lige så mange i København, og jeg håber derfor, at I alle stadig gerne vil læse med, selvom smilets by bliver skiftet ud med hovedstaden. Jeg glæder mig i hvert fald til at dele mit nye liv med jer!

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Stort stort tillykke med jobbet ☺ Det lyder vildt spændende og glæder mig til at læse mere om det :.
www.elinetychsen.com
Freja Fokdal,
Yaaay, velkommen til København, søde! Lad os lige drikke en kop kaffe, når du er faldet på plads i KBH! <3
www.frejafokdal.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak søde Eline <3 <3
Julie von Lyck
,
Taak sweetie! Ja, det må vi virkelig! Kunne være super hyggeligt 😃 <3
Julie Mænnchen,
Dejligt og tillykke med det - både job & lejligheden! Det er et stort skridt, men sikkert det rigtige 😉
www.itsmypassions.dk
Ann-Mari,
Lykke til, det blir nok superbra 😊
alltidreiseklar.no
Julie von Lyck
,
Tusind tak - ja det gør det helt sikkert <3
Julie von Lyck
,
Tusind tak sødeste Julie <3 :-*