ET NYT KAPITEL #2: NYT JOB

Som I måske læste i dette indlæg, flytter jeg til København, fordi der skulle ske noget nyt og fordi, at jeg har fået tilbudt et super spændende job, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg elsker at blogge og samarbejde med virksomheder og synes det er spændende at anvende meget af det, som jeg har studeret på uni på dagligt basis. Jeg har været lidt inde på det tidligere, men da jeg efter mit speciale har modtaget en del henvendelser, svarer jeg lige på det igen, så I ved, hvad jeg egentlig har studeret og hvordan jeg har anvendt og vil anvende den i fremtiden;

Jeg har en bachelor i spansk og virksomhedskommunikation med speciale i online branding og en kandidat i virksomhedskommunikation med speciale i influencer marketing fra Aarhus Universitet. Dét som min sidstnævnte uddannelse og virksomhedsheds-kommunikationsdelen i bacheloren kort fortalt og meget overordnet går ud på, er intern- og ekstern kommunikation mellem mennesker, virksomheder mm. Altså, hvordan, man strategisk brander alt fra virksomheder, offentlige organisationer, mennesker, produkter og sælger, brander, italesætter eller giver det, dem eller dét, det bedste ry ekstern, men samtidig også internt - hvordan integrerer og gør medarbejderne til en del af organisationens brand. Ret indviklet at forklare ved blot få ord, men jeg kan forsikre jer om, at det er spændende og at man virkelig kan bruge uddannelserne til meget, alt afhængig af, hvad man interesserer sig for. Dét der mest tiltaler og interesserer mig, er branding udadtil - altså ekstern kommunikation, som jeg virkelig også tidligere har formået at få implementeret over i mit arbejde med modeverdenen.

Mine to spændende uddannelser, hvor jeg primært har fokuseret på branding og ekstern kommunikation, elsker jeg samtidig at anvende - på min egen blog, såvel, som når jeg samarbejder med virksomheder, når jeg rådgiver mine veninder og blogkollegaer - og jeg gør det næsten dagligt, fordi jeg inderligt brænder for det. Nu skal min fem-årige uddannelse derfor også anvendes i en ny og større professionel sammenhæng, da jeg har fået job hos den danske webshop Stylepit, hvor jeg skal beskæftige mig med det jeg elsker; branding og webkommunikation!

Hvad med Steffan?

Wow, det er jeg blevet spurgt mange gange på det seneste. Jeg har været i tvivl om, hvordan jeg skulle fortælle om dette, uden folk ville tro, at vi er gået fra hinanden, hvilket vi for alt i verden ikke er. Elsker den mand over alt på jorden og at sige farvel til ham igår her i København, var noget af det hårdeste, jeg nogensinde har oplevet i vores tid som kærester. Vi har nemlig besluttet at være pendlerkærester de næste 3 måneder, hvor jeg starter på mit nye job her i København og han bliver i vores skønne hjem i Aarhus og passer sit arbejde. Jeg kommer derfor til at pendle mellem Aarhus og København i de første tre måneder, og kommer også til at arbejde én eller to dage hjemme i Aarhus i hverdagene, så jeg kan se Steffan. Det er nemlig hårdere end man tror - og jeg havde slet ikke regnet med, at vi begge ville være så kede af, at skulle tage afsked. Tanken om at skulle være adskilt i hverdagene, er virkelig mærkelig. Så finder man ligesom ud af, hvad man betyder for hinanden. Har andre af jer prøvet at have en pendler periode med jeres kæreste?

Hvor skal du bo?

Jeg må indrømme, at jeg fik noget af et chok, da jeg begyndte at lede efter bolig i København. Boligerne og priserne er jo noget helt andet end Aarhus. Jeg fandt ud af, hvor kræsen og ikke mindst privilegeret jeg er med vores lejlighed i Aarhus, som ud fra alle de boligannoncer jeg har set i København, vist kan kategoriseres som en luksuslejlighed. Nok om det! Jeg har nemlig både fundet en skøn bolig og den sejeste roomie. Søde, svenske - Malin, som på mange måder minder om mig selv - karrierepige med stor passion for design og mode, som mig selv. Jeg forstår en del svensk og hun forstår en del dansk, så sproget bliver ingen problem. Hun har super god stil og lejligheden (som hun ejer), minder super meget om den stil vi har i vores lejlighed i Aarhus, så jeg føler mig faktisk allerede ret hjemme. Lejligheden ligger virkelig centralt - tæt på Christianshavn, Kongens Nytorv og mit job! Så det skal nok gå rigtig godt og Malin og jeg har gået flere timer idag, hvor hun har vist mig rundt i vores nabolag her i København.

Jeg starter på job imorgen og jeg er så spændt :)

Og som sagt smutter bloggen ingen steder <3

 

Synes godt om

Kommentarer

Simone
,
Hvor er det bare skønt og spændende for dig søde Julie!
Julie von Lyck
,
Tak søde Simone <3
Michelle
,
Det lyder rigtig spændende! Min kæreste og jeg havde langdistance forhold i 2014, hvor jeg boede 4 måneder i Paris. Det var sindssygt hårdt, men som min kæreste sagde: det er kun 4 måneder ud af resten af vores liv <3
Emma
,
Held og lykke med det hele smukke Julie. Glæder mig til at følge med i dit nye kapitel 😊
Trine,
Held og lykke på din første dag i morgen smukke <3
Homehappy.dk
Line
,
Dejligt at læse med. Det bliver desværre aldrig nemmere at sige farvel. Min kæreste og jeg havde i flere år adskilt hverdag da han i perioder var meget rundt i både landet og udlandet og også boede 9 mdr i Berlin. Det vigtigste er at man er ærlig med hvad man gerne vil have af kontakt de dage man ikke ses. Fx at man godt kan li en go-morgen/go aften besked, eller noget andet der gør en glad. Med tiden lærte jeg også at de ikke hjælper at snakke sammen hver dag, da der som sådan måske ikke altid sker noget nyt at snakke over mobilen om, derfor kan det være godt at samme lidt sammen. Når man endelig ses kan man godt synes "nu skal vi bare hygge og bruge heeeele weekenden sammen". Men man kan ikke hygge ekstra meget på kommando og hele tiden lave ekstra ting, bare fordi man vil "indhente" tid. Det positive er at man lære at elske gensynsglæden. Det er virkelig den bedste følelse og så fantastisk at få lov til at opleve savnet og kærligheden. Og ja jeg synes kun vores kærlighed er vokset af det og vi har lært hinanden endnu bedre at kende fordi vi hver i sær har fået plads til at følge vores drømme 😊 Held og lykke med jobbet og fremtiden!
Julie Mænnchen,
Bliver da super spændende - men ja, kan sagtens forestille mig, at det var hårdt at "sige farvel"
www.itsmypassions.dk
Eline Tychsen,
Det lyder bare så spændende! Det bliver uden tvivl en kæmpe succes 😃
www.elinetychsen.com
Julie von Lyck
,
Tusind tak søde Eline - du er så sød <3
Sophie
,
Et stort tillykke med det nye kapitel i dit live Julie! Sejt😁 Hvad skal der så ske efter de 3 måneder som pendler? 👏🏼