Española Way Miami

Vi har i de seneste dage brugt en del tid i ét af mine absolut yndlingsområder i South Beach Miami; Espanola Way, som ligger på Washington Avenue et par minutter fra Collins Avenue og Ocean Drive. Espanola Way boomer med lækre og hyggelige spisteder, hvor alt arkitekturen desuden er lyserødt og med pæne fortovscafeer med stribede markiser. Det er lige min gade - både pga. farverne, alle de skønne spanske spisesteder og min studiebaggrund med spansk. Om man er til spansk eller ej, så er det bare et område, der er værd at lægge vejen forbi, når man er i Miami. Det er min tredje gang, at jeg er på ferie i Miami og jeg forstår ikke, hvordan jeg har overset denne perle. Her er så hyggeligt - og pænt!

Vi fik også selv fornøjelsen af at prøve at bo på Espanola Way på gadens Boutique Hotel: The Clay Hotel, som er et autentisk, hyggeligt hotel i lyserødt (se ovenfor) i hjertet af Española Way.

Jeg skal nok fortælle meget mere om området i min kommende guide. Der er jo 6 timers forskel og vi var tidligt oppe for nå et fly til skønne Bahamas, hvor vi først lige har fundet os tilrette. Så nu vil jeg igen få sovet, så jeg er frisk til endnu en skøn dag.

Indtil videre kan I følge med på min Instagram story, hvor den ikke får for lidt. Jeg tror aldrig, at jeg har haft så mange seere og respons i indbakken i løbet af en ferie og det glæder mig så meget, at flere af jer skriver så søde ting og kan lide at følge med!

Synes godt om

Kommentarer