EN LÆKKER OVERRASKELSE

Yay, jeg har en overraskelse til Jer. I sidste uge dumpede der produkter fra Doves nye kollektion ind af døren og imorges blev jeg vækket af disse fine blomster fra samme. Jeg elsker blomster og overraskelser og det var derfor en skøn start på dagen. Og så matcher blomsterne og hårserien også rigtig godt. Udover at jeg selv har fået lov til at afprøve de tre nye produkter, har jeg også fået lov til at udlodde et sæt til én af Jer.

Men hvad består den nye serie af?

Sidste år lancerede Dove sin eksklusive hårplejeserie Advanced Hair Series. Det blev en succes her i Norden. Nu er Dove klar med tredje bud på lækker hårpleje til overkommelige priser: Regenerate Nourishment. Mange af os kvinder i Norden kæmper en daglig kamp med skadet hår. Doves tre nye hårplejeprodukter kan selv dem med det mest medtaget hår, opnå og genopleve et velplejet hår – som både føles og synes sundt. Den hemmelige ingrediens er rødalger. De tilfører næring til håret og efterlader det blødt, så det både syner og føles velplejet. Produkterne indeholder også keratin, som genopbygger hårstråenes struktur indefra. Ligeledes tilfører aktive fibre i formularen styrke og liv til ødelagt hår, og silikone efterlader håret blødt og glansfuldt.

Jeg har prøvet hårserien i en uges tid og jeg er som altid positiv overrasket over Doves produkter. De er virkelig undervurderet. Jeg synes ligesom med deres opbyggende selvbruner, at man kan se og føle en virkning med det samme.

Som sagt har jeg udover at jeg selv har fået æren af at afprøve den nye serie, som består af olieserum, shampoo og balsam, så har jeg også fået lov til at udlodde serien til én af Jer.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at:
  • Kommenterer nedenfor med et hjerte
  • og følg mig på Instagram (her) eller Facebook (her) (Hvis I følger begge steder er i awesome).

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Dove.

Synes godt om

Kommentarer

Nicoline,
<3 Ville være så lækkert!
www.nicolinepraus.blogspot.dk
Nanna
,
❤️
Mille
,
❤️
Maiken Juhl
,
<3
Mette
,
❤️
Stefanie
,
<3
Anne-Mette
,
<3
Cecilie B
,
<3
Lea Horsholt
,
<3
Josephine J.
,
<3