En farverig billedvæg til soveværelset

Annonce for Desenio

Find Stadtkind kollektionen HER

Som I nok ikke har undgået at bemærke på min Instagram og blog, så har vi lige fået renoveret vores soveværelse. Det vil sige, skiftet vinduer, malet for første gang i 8 år og fået ny seng - den skal I nok høre meget mere om, når vi har sovet i den i mere end en uge, men jeg kan allerede fortælle, at den er magisk - og hvor er det skønt at være på plads. Det første jeg gjorde da vi rykkede vores ting ind soveværelset igen var at gå på jagt efter noget pynt på væggene. Jeg teamede derfor op med Desenio. Da jeg har været SÅ glad for min billedvæg fra Desenio, som I måske så i dette indlæg, tænkte jeg at finde noget i samme udtryk og stil (det kan i også med rabatkoden på 25 % nederst i indlægget).

Jeg elsker farver og det meste af mit tøj samt vores møbler har farve, så det skulle de nye billeder på væggen selvfølgelig også have. Jeg fandt derfor en håndfuld billeder fra Desenios nyeste studio kollektion: Stadtkind - der efter min mening er én af de sejeste, de har lavet. Kollektionen er en farverig blanding af mode, romantik og fest! Den er fotograferet og skabt af Desenios kreative team med modeblogger Aylin König, som model og inspiration. Kollektionen er inspireret af modefotografi med fokus på følelsen og stemningen i billederne - og det er jeg vild med, når det kommer til billeder.

Mine to favoritter fra kollektionen er helt klart 'Shopping Spree plakaten' (fordi det minder lidt om mig - farverig, elsker at shoppe, og nogle gange også shopper for meget), og plakaten med pink faux fur, fordi jeg er vild med udtrykket, farverne og så passer den jo perfekt til vores nye seng.

Fra højre: Walk the talk HER | Shopping Spree HER | Kreutzigerstrasse HER | pink fur HER | guldrammer HER

Jeg valgte også denne seje plakat fra kollektionen og den skal også forenes i vores hjem, når der bliver plads. Husk at i de næste 2 dage kan spare 25 % på Desenio med koden julievonlyck25. Koden giver 25% rabat* hos Desenio mellem d. 13. – 15. november. *Koden gælder ikke på handpicked-/collaboration posters eller rammer).

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Super fint soveværelse 😊 Og hvor er din skønne seng fra? Er vild med sengegærdet!
nouw.com/itsmypassions
Julievonlyck
Julievonlyck,
Ih, tusind tak! Den er fra Auping <3 Vi har lige fået den. Laver et indlæg om den snarest <3
nouw.com/julievonlyck
lauraks
lauraks,
Hvor er det fint!
nouw.com/lauraks
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tusind tak <3 :-*
nouw.com/julievonlyck