ELSK HJERTET

Jeg skriver sjældent om velgørhed på bloggen. Ikke at det ikke optager mig. For det gør det skam. Sager som at forære mit tøj til flygtninge, Røde Kors og H&M's smarte, bæredygtige Conscious program, er især noget jeg støtter flittigt. Når det omhandler sager som jeg kan stå inde for og som gør en forskel, så er jeg på. Sager som specielt optager mig, handler om hjerter. Kvinders hjerter. De to sager jeg er optaget af er Becels' "Gå for hjertet" app og Matas 'Elsk hjertet armbånd", som begge er i samarbejde med Hjerteforeningen.

Igen i år kører Hjerteforeningen kampagnen, Elsk Hjertet. Der bliver nemlig stadig forsket alt for lidt i kvinders hjerter. Faktisk er det kun 30% af forskning i hjerte-kar-sygdomme, som baseres på kvinder. Med sådan en fin kampagne, kan vi alle være med til at hjælpe forskningen lidt på vej. Jeg fandt armbåndet i Matas, og findes også i sort, grøn og pink til kun 40 kr. og alt overskuddet går til forskning i kvinders hjerter. Denne sag rør mig specielt, da min højtelskede momse pludselig døde sidste år af et hjertestop. Det er ikke rart at tænke på, men man ved jo aldrig om det er en selv, en veninde, mor eller søster, som en dag får brug for den forskning. Derfor er den så vigtig ♥

I forlængelse af dette findes også Becels innovative app "Gå for hjertet". Appen er gratis, og registrerer hvor langt man går eller løber, og for hver kilometer man tilbagelægger, donerer Becel 1 kr. til Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet, som samler penge ind til forskning i kvinders hjerter.

Elsk hjertet… Hver dag! Jeg tror på at små ting er med til at gøre den store forskel♥

Synes godt om

Kommentarer