Elf ♡

 

 

Jeg modtog forleden en lækker goodiebag fra make-up mærket ELF cosmetics. Selvom jeg har flere veninder der køber deres produkter fast, så er det første gang, at jeg prøver deres produkter. Jeg har arbejdet med make-up og hudpleje siden jeg var 18 år og det er virkelig noget jeg har passion og stor kendskab til. Gennem mit arbejde i et parfumeri har jeg vundet mange konkurrencer og derfor prøvet meget forskelligt make-up og jeg må sige, at ELF cosmetics gør det super godt! Jeg synes at brandet er totalt girly og god kvalitet til ingen penge. Deres hypershine lipgloss og minerallæbestift er fantastiske og giver masser af fugt til læberne, så de ikke klistre sammen og de dufter godt.. Mmmm. De har også en fantastisk rouge, som hedder "baked blush" - Den kan helt klart også anbefales.

Grunden til at beautybranchen aldrig går dårligt er, at make-up ALDRIG går af mode!

Der har længe været læsere, der har spurgt mig hvad jeg bruger af produkter og hvad jeg kan anbefale! Jeg er meget fan af blandede produkter. Jeg lavede engang en test på en Chanel neglelak og en max-factor neglelak og det viste sig, at max-factor neglelakken faktisk holdte længere, så det med kun at gå efter det dyre mærker, er efter min mening noget vås, men alt med måde :)

Jeg vil ikke kun fortælle om Elf, men også om nogle af de andre produkter jeg har brugt længe og som jeg kan anbefale.

♡ Longeyes+ Kiko: Jeg har fundet denne formidable macara i Malaga fra det italienske mærke, KIKO, den giver simpelthen de smukkeste vipper. Jeg plejede at bruge Helena Rubinstein, men jeg syntes deres mascaraer blev dårligere og dårligere og der var færre og færre i.

♡ Mac concealer - Denne concealer dækker fantastisk, man kan bruge den til rander, ujævnheder, pigmentforandringer og små irritationer.

♡ Double wear: Verdens bedste foundation. Med denne foundation, kan alle få en smuk hud. Jeg blander den dog, med nilens jord, for at give et mere naturligt look.

 

Makeup: Minerealøjenskygge, eyeliner, lipgloss, highlighter og rouge fra ELF. Helena Rubinstein Foundation, Clinique pudder

Jeg blogger mere i løbet af ugen omkring hudpleje ♡

Stay tuned ♡

Kiss, hugs and love - J!

Synes godt om

Kommentarer

Lise Vejnø,
Shit, jeg elsker din makeup! Hvor ser du bare fantastisk ud smukke!
www.lises-blog.dk