Efterårsfornemmelser

Reklamelinks: Bukser: Vila HER | jakke: HER | taske: Depeche HER | støvler: HER

Så skal jeg love for, at det blev efterår på den gode måde! Jeg er helt vild med hvordan efteråret i år viser sig fra den bedste side. De forskelligefarvede røde, orange og brændte farver på bladene på jorden og træerne og det stadig lidt lune vejr. Det mest charmerende og rare er vejret nu og hvordan man stadig kan undvære en hel masse overtøj og stadig føle sig godt tilpas.

Og alt den efterårssnak minder mig om, at jeg slet ikke fået vist jer mit nyeste sæt, bestående af det pæne suit fra Vila og min gule Depeche taske, som jeg var iført den anden dag. Jeg elsker alt ved outfittet. Det bedste er, at det udover at være pænt, også er et super behageligt outfit, hvilket for mig altid er min filosofi, når jeg tilføjer nyt til garderoben - har du det behageligt i det, så kan man se det på dig. Sættet fra Vila kunne jeg bo i hele efteråret. Jeg har haft bukserne på hver anden dag siden jeg fik dem, fordi de er så behagelige (og pæne!)

Tasken fra Depeche har været udsolgt længe og er endelig kommet igen. Jeg har virkelig ventet på den, så da den kom ind af døren i sidste uge føltes det som en gave fra himlen, da den passer perfekt til sæsonens farver. Den er selvfølgelig lige udsolgt igen, men den findes i denne lidt større udgave og i dette mønster som jeg også selv har min bumbag i.

Synes godt om

Kommentarer