ECO MASTERS: HUDPLEJE TIL DEN FØLSOMME HUD

Jeg tænkte, at det var tid til et beauty indlæg. Mange af os har jo nytårsforsæt når det kommer til træning og det at pleje kroppen, men jeg mener også at huden er lige så vigtigt, som resten af kroppen, så derfor vil jeg idag fortælle jer lidt om hudpleje-og skønhedsprodukter fra Eco Masters, som forhandles på Leluna.dk. Eco Masters laver nogle utrolig lækre, milde og hudvenlige produkter, som jeg er blevet ret begejstret for - specielt her i den kolde tid, hvor huden kan være ekstra sart.

Jeg er især begejstret for Eco Masters Chamomile Ansigtsmaske, som er en 15 minutters blid og effektiv maske med kamille, som hjælper med at lindre hudproblemer. Den hjælper med at berolige irriteret hud og er designet til eksem, psoriasis og rosacea eller bare tør hud, som jeg døjer med her i vinterhalvåret. Chamomile-serien er lavet af 100% naturlige ingredienser, så du skal derfor ikke være bange for at bruge den på din hud. I aften skal jeg afprøve den på Steffan, da han selv synes det bliver spændende, når han kan se, at jeg er begejstret for det.

Jeg er også blevet glad for Eco Masters Chamomile Skintonic, idet den er mild og skånsom mod huden pga. kamilleekstraktet. Den er nemlig specielt designet til sensitiv hud og indeholder ikke nogle hårde kemikalier, som potentielt kan irritere eller udtørre huden, som nogle skin tonics.

Derudover er jeg også blevet vild med den lindrende ansigtsrens fra Eco Master, som jeg har brugt morgen og aften siden jeg modtog den. Jeg er især vild med den, fordi den ligesom skin tonicen er meget blid mod huden, idet den er baseret på kamille ekstrakt og føler derfor min hud bedre kan 'trække vejret', når jeg har anvendt den.

Der findes desuden også en ansigtscreme fra Eco Masters med kamille-ekstrakt, som indgår i kamilleserien, og den skulle også være god, hvis man døjer med tør eller sensitiv hud. Det bliver den næste ting, jeg skal prøve.

Indlægget er lavet i samarbejde med Leluna.dk

Synes godt om

Kommentarer