Detox med Your Tea

Jeg har været så heldig at få fornøjelsen af at prøve Your Tea. Det er et koncept som jeg har fulgt med i rigtig længe på Instagram og derfor er det super lækkert, endelig at kunne få lov til at afprøve det på egen krop. Your tea producerer et hav af forskellige TEABLENDS, som har hver sin fokusvirkning. De boxe jeg havde bestilt var Her Tea, Tiny Teatox og Anti-C tea. Her er the til et stort tea-party, men også til en detoxkur. Den te som jeg glædede mig mest til at prøve var deres Tiny Tea Tox. Jeg er lige begyndt på denne og jeg kan allerede mærke resultater. Denne te er lavet af kinesiske urter, og baseret på kinesiske og medicinske principper. Jer som har hørt om den før, forbinder den nok også med en “slanke-te” dvs. at man med denne the skulle kunne se resultater på ens krop indenfor de 14 dage en TeaTox tager – fordi TinyTea er lavet af 12 forskellige urter bl.a: Oolong the, havtorn bær, lotus blade og senna frø, som både skulle være udrensende, vægtreducerende, fjerne ubalancer i huden og tilføre kroppen mere energi. Den måde man skal anvende teen på, er at man skal drikke teen 30 min. før eller efter et måltid, 2 gange dagligt i 14 dage. Teens smag er lidt a la grøn te – og jeg krydrer den med lidt citron. Man kan desuden også på Your Teas' hjemmeside læse om bl.a. opskrifter og tips til at leve sundt.

Your Tea er desuden også den eneste te på markedet som ikke har en - undskyld mig, afførende effekt, hvilket jeg aldrig selv har været tilhænger af. Derudover findes teen også i gluten-fri udgave, hvilket er super godt, hvis nogle af jer lider af gluten-allergi.

Boxen med teen indeholder 42 teposer og fragten er kun 7€. Hvis I selv skulle have lyst til at prøve teen kan I læse mere om det her.
Sponsoreret indlæg

Synes godt om

Kommentarer