Det nye, pæne og hudvenlige make-up

I sidste uge var jeg et smut i København, da jeg var inviteret til et event, som omhandlede det nye danske, bæredygtige og hudvenlige make-up brand, Sandstone Scandinavia. Som mode, beautyblogger og en del erfaring i beautybranchen, er jeg efterhånden blevet introduceret for mange nye produkter og brands. I kender nok selv dét med hudpleje og beauty; der er bare noget make-up der tiltaler en mere end andet og pludselig har man sine favoritter, som man køber igen og igen. Det er så det, der er fedt ved at blive inviteret til beauty events. Man bliver nemlig introduceret for så mane spændende produkter og mærker og somme tider forelsker man sig i noget nyt, fordi man oplever, hvordan produkterne fungerer.

Da jeg startede i beautybranchen som 18 årig ved siden af gymnasiet, skete der efter et år noget. Jeg blev pludselig virkelig ofte spurgt, om produkterne indeholdte parabener og hvis, hvilke. Første gang jeg blev spurgt om parabener, må jeg erkende, at jeg tænkte, at personen var lidt øko-helse freak, hvis livsstil muligvis havde taget overhånd, da der jo er (naturlige og unaturlige) parabener i næsten alt. Hva vidste jeg eller beautybranchen dengang? - I hvertfald ikke, at man mange år senere tager det så alvorligt, at man hiver produkter ned fra hylderne og bandlyser dem på markedet, fordi nogle af dem viser sig at være kræftfremkaldende eller på anden måde skadelige. Jeg har stadig svært ved at finde hovede og hale i det hele, da man jo hele tiden finder ud af noget nyt. Jeg er bestemt heller ikke hellig og går primært efter princippet 'alt med måde', men jeg elsker også de brands, som Sandstone, som virkelig kører den bæredygtige stil helt ud til fingerspidserne. Alle Sandstones produkter er nemlig fri for 60 kendte allergifremkaldende stoffer, parfumefri, uden skadelige parabener, og imod dyreforsøg, og støtter ANIMA. Sejt ikke?

Nu bliver jeg lige hudløs ærlig igen. Jeg har tidligere eksperimenteret med forskellige hudvenlige/bæredytige make-up produkter, og min personlige oplevelse er, at de ikke altid har virket så effektivt. De føltes enten underligt eller holdte ikke så længe. Dét syn fik Sandstone dog ændret til eventet, da deres make-up lagde en mineralpudder, blush og læbestift på mig, som føltes fantastisk og samtidig ser sådan ud. Især mineralpudderen var virkelig flot og så naturlig ud. Overbonus - make-uppen holdte hele aftenen og det samme gjorde Nadialines. Jeg kan derfor anbefale Sandstone. Især fordi man har god samvittighed både overfor sig selv om omverdenen.

I kan læse mere om Sandstone Scandinavia her

Indlægget er ikke sponsoreret og skrevet af egen fri vilje.

 

Synes godt om

Kommentarer

Scs
,
Hvad farver bruger du i Sandstone i Foundation samt pudder?