♡ Depend uden mascara♡

Jeg er stor fan af Depend cosmetics! Jeg har brugt deres produkter lige så længe jeg kan huske. Depends produkter er simpelthen fantastiske til at "gøre det selv" derhjemme med make-up, hvis man har lidt tid en dag til at hygge og forkæle sig selv, i stedet for at gå til frisøren. Jeg bruger mest kun Depends kunstige vipper, men idag fik jeg en masse lækkert ind af døren fra Depend og ville derfor afprøve deres øjenvippe og bryn-farve. Her er resultatet af mine vipper før og efter farvning af vipper og bryn:

Jamen HEEEJ - uden make-up! :D I kender det nok selv fra frisøren.. der er altid lidt overskydende farve på brynene bagefter, men det går af efter et par timer. BEMÆRK: Jeg har ikke mascara på overhovedet i dette blogindlæg. Det er ren farve. Hva synes i? Jeg kan hundrede procent anbefale dette, hvis man vil have lavet sine bryn og vipper på 15 min. Det er nemt, behageligt og man kan selv styre det - alle remedier og redskaber følger med i "kittet". Love it Depend!

Jeg ELSKER også Depends vipper, dem fortæller jeg om meget snart, og giver råd og tricks til hvordan man sætter dem på, det har jeg selv haft meget svært ved, men når man først kender tricket, så er det ikke så svært ;)

Sweet dreams

Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer

Sandra
,
Jeg ville hører om det er den brune bryn farve du har brugt?
Julie von Lyck
,
Jeg mener det er mørkebrun 😊