Den perfekte strik

Annonce for Number Nine

Hej sweeties. Håber I har haft en dejlig weekend og har fået shoppet nogle gode ting til Black Friday. Hos os holder vi altid Black Friday, da der jo altid er nogle gode tilbud at spare. Jeg er stadig ikke helt færdig med at shoppe og jeg ved, at der heldigvis er mange butikker, der stadig kører med tilbud frem til Cyber Monday.

Jeg vil derfor tippe jer om rigtig gode besparelser hos én af mine yndlingsbutikker; Number Nine , der både har en fysisk butik og en webshop. Jeg faldt første gang over butikken for tre år siden, hvor jeg var på ferie med min familie i Skagen og købte mine første Toga Pullaer. Butikken har de fedeste mærker - alt lige fra Résumé, Anine Bing, La Bruket, Angulus, Second Female, hvor denne fine strik er fra og mange flere - inklusiv deres eget mærke; Number Nine. Jeg har blandt andet denne fine kjole fra deres eget mærke, som I måske så på Instagram i fredags og overvejer også at klikke denne grønne sag hjem.

Find striktrøjen HER

Jeg har kigget på ovenstående sweater i et godt stykke tid, da jeg synes både stoffet og farven er perfekt til en grå vinterdag. Den frisker det hele lidt mere op og farven gør mig glad. Den har desværre ikke været sat ned nogle steder, så da jeg så Number Nine havde den måtte jeg bare eje den. Hvad der også gør mig glad er, at I frem til imorgen aften kan spares hele 30 % på den og 40 % med min rabatkode Julie10 - der giver 10 % ekstra rabat på hele webshoppen.

Striktrøjen findes også i denne fine farve. Jeg har valgt en størrelse større end jeg plejer, så jeg kan have noget ekstra på indenunder her om vinteren, men man kan sagtens også bruge den uden.

Frem til imorgen kører Number Nine helt op til 50 % på deres webshop og som sagt kan I få yderligere 10 % rabat med min personlige rabatkode: julie10 frem til imorgen.

Rigtig god shopping!

Del gerne jeres tilbud og kup nedenfor, hvis I får lyst.


Synes godt om

Kommentarer