Den perfekte arbejdstaske

Annonce: Depeche

Hej venner. Det er ved at være længe siden, at jeg har postet et outfit indlæg herinde, men efter jeg idag var en tur forbi hovedkontoreret hos min kære samarbejdspartner Depeche, som jeg har været ambassadør for i over 2,5 år fik jeg lyst til at lave et indlæg om en af deres fine nye tasker. Jeg elsker jo farver og jeg er efterhånden blevet spurgt en del gange, om jeg vil komme med mit bud på den perfekte arbejds/skoletaske. Jeg tænkte derfor, at jeg ville vise jer denne lyseblå skindtaske fra Depeche, som jeg har skiftet ud med min tidligere store, rummelige taske, som jeg altid har brugt til computer og andet udstyr.

Find tasken HER

Tasken er ikke kun flot og i en af mine yndlingsfarver - den samtidig også super let og rummelig og har perfekt plads til både min Macbook, makeuppung og kamera på samme tid. Jeg er helt vild med denne kollektion, hvor denne lille blå taske jeg har gået med det halve af sommeren også er fra.

Jeg har idag set deres kommende nyheder og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer hvad jeg har valgt :)

Nu vil jeg slappe af og hygge mig med forberedelse til min fødselsdag i weekenden og vores flytning, som der snart kun er en måned til :)

Synes godt om

Kommentarer