Den bedste frisør i Aarhus

Reklamelinks: øreringe: Wioga HER | halskæde 1 HER | Halskæde 2 HER | ring: HER | blazer: Co'couture | bukser: Vila HER

Da jeg er født og opvokset i Aarhus bliver jeg meget tit spurgt, hvem der ordner mit hår og hvor man finder den bedste frisør i Aarhus. Det har jeg aldrig fået delt på bloggen, da jeg ikke har haft en fast frisør siden én af mine bedste veninder, der plejede at ordne mit hår valgte at sælge sin dejlige salon og læse til sygeplejerske for 5 år siden. Hun solgte dog ikke salonen til hvem som helst, men til den dygtige og søde kvinde bag mit nuværende hår - Stinna Røgen. Det er først for et års tid siden, at jeg begyndte at få lavet hår ved Stinna. Det var nemlig samtidig med, at jeg droppede ødelagt hår og extensions og besluttede mig for, at mit hår skulle være stærkt og sundt igen.

Og jeg skal love for, at mit hår er blevet stærkt og godt. Det bedste jeg har gjort for mit hår har været at finde en frisør, som Stinna Røgen, tage mine extensions ud, få reflekser (baby-lights) i, så jeg slipper for at farve det for ofte, give det en masse kure og blive klippet regelmæssigt. Alt sammen af Stinna. Det betaler sig virkelig at finde en god frisør. Jeg er desuden super heldig med beliggenheden, da salonen ligger i hjertet af Aarhus, 2 minutter fra hvor jeg bor på Frederiksbjerg. Stinna Røgen er virkelig Aarhus' bedste frisør - både til at farve, klippe og style det. Og det er ikke kun, hvis man har fint, skandinavisk hår, at hun er den rette mand. To andre seje kvinder (Stonemuse og Danica ) har også flere gange skrevet om, hvor glade de har været for Stinnas arbejde - og de har begge et virkelig pænt og velplejet hår.

Hvis I så mit hår for nogle år siden, så havde I ikke troet, at det idag ville være så sundt, og det kan jeg takke Stinna for. I kan læse mere om salonen og hendes behandlinger på hendes hjemmeside her.

(Indlægget er IKKE sponsoreret af Stinna Røgen)

Synes godt om

Kommentarer