De smukkeste kufferter

Annonce for Delsey

Det er undervurderet at man tro, at kufferter ikke spiller en stor rolle, når man skal ud at rejse. For det gør de virkelig i forhold til både kvalitet, vægt, mobilitet, beskyttelse, og design. For et par måneder siden havde jeg S's kuffert med på ferie (lånte tit hans store, fordi den havde 4 hjul, hvilket er nemmere at komme rundt med). Efter max 12 rejser og en tur til London, var den så slidt på alle mulige måder, og da den også mistede håndtaget London var jeg lige ved at efterlade den, hvis det ikke var pga. bagagen - nogle af jer så måske mine stories med den virkelig kiksede kuffert. Det var egentlig en ok kuffert, som ikke havde været billig eller lidt overlast, men den var bare ikke god nok og jeg skal aldrig udsætte mig selv for at stå på en rejse uden et håndtag igen. Haha.

Da den blev smidt ud, eftersom der heller ikke var nogen garanti på den gav jeg S min anden kuffert og valgte samtidig at finde et par gode, solide, lette, samt rummelige kufferter, der samtidig skulle være pæn. Jeg har flere gange haft stofkufferter, hvilket ikke har været et hit, så denne gang var det vigtigt, at finde en i hardcase, så jeg ikke skal frygte, om mine ting inde i kufferten er blevet ødelagte eller mast, når jeg får den tilbage i lufthavnen. Det betyder desuden ekstra meget, at min kuffert ikke vejer særlig meget i sig selv, da jeg rejser så meget med forskellige selvskaber, der har forskellige restriktioner i forhold til vægt og størrelse. Jeg ønsker derfor heller ikke at eje en kuffert, der vejer 25 % af min samlede baggage og det er der desværre nogle kufferter, der gør. Vær lige opmærksomme på det.

Jeg har hørt så meget godt om Delsey og har længe været forelsket i flere af deres pæne kufferter og jeg besluttede mig derfor for, at min nye rejsebuddy skulle være derfra. Først faldt jeg pladask for deres Spinner-Turenne kuffert i guld som faktisk er deres letteste kuffert på kun 2 kg. Det var dog mest en stor kuffert jeg manglede, da jeg oftest pakker meget og er væk i mere end en weekend. Så inden jeg havde set mig om var jeg på vej til Mallorca med Delsey's lille og mellemstore Spinner-Turenne kufferter i den flotte perlemor-rosa.

Spinner-Turenne HER

Jeg er så glad for min store Spinner-Turenne - både dens størrelse og dens rummelighed. På ture på mere end en uge pakker jeg ofte virkelig meget, og en kuffert på en størrelse på 70 cm og en vægt på kun 3,1 kg er den virkelig perfekt - også selvom man skulle gå hen og overpakke. På vores rejse til Mallorca kom jeg for første gang afsted med kun 14,5 kg baggage til 10 dage. Det er jo helt vildt og jeg er sikker på, at det mest er fordi at kufferten vejer så lidt.

Find den store HER og den lille HER

Jeg kan varmt anbefale Delsey's Spinner-Turenne kufferter. Jeg er så glad for serien, at vi lige har bestilt denne smukke guld sag hjem. Nu har jeg efterhånden et par veninder, der ejer en Delsey og de har aldrig haft nogle problemer med deres kufferter, men skulle der gå hen at ske det mindste, så er en kæmpe bonus desuden, at der er 10 års garanti på alle Delseys kufferter.

Jeg har også vist et par stories med mine to nye rejsemakkere i løbet af min ferie og jeg skal nok også vise en når jeg pakker til min næste rejse, så I kan se, hvor meget den kan rumme og hvor smart den er indeni.

Jeg håber I kunne bruge mine tips. Rigtig god aften!

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
De er bare SÅ lækre! 😊 Og cool billeder <3
nouw.com/itsmypassions
Julievonlyck
Julievonlyck,
JA det er de virkelig! Og tusind tak søde! <3
nouw.com/julievonlyck
Camilla
,
Har du et link til den fine nederdel? Den er virkelig sød, men synes ikke at jeg kan finde den på hjemmesiden?
På forhånd tak 😊