De små detaljer: dekorer din egen billedvæg

Annonce for Desenio

Det er intet bedre, end at komme hjem til et hjem man elsker og følger sig hjemme i, når man selv har lagt sit præg på de mindste detaljer. Jeg elsker indretning og synes indretningsprojekter er super spændende - især fordi man jo skal bo og kigge på det dagligt. Jeg er faktisk virkelig gået til den med indretningen de seneste år med både stue, køkken, spisestueområde samt vores badeværelse og køkken. Badeværelse og køkken make-overen var en dyr og tidskrævende fornøjelse. Men man kan dog nemt give sit hjem en make-over med billeder og nipsting, som ikke behøver at koste alverdens tid eller penge.

Vi har virkelig manglet noget fornyelse på væggene i vores stue, der jo fik en make-over for et halvt år siden og derfor brugte vi lidt af weekenden på at hænge vores nye pæne plakater og rammer fra Desenio op. De første tre billeder jeg forelskede mig i var 'Dancer' og 'Black' (kvinden med de mørke læber) som jeg har ledt efter længe. Jeg er især vild med 'Danser' og 'Black', da begge har noget sofistikeret og feminint over sig. Derudover fandt jeg også endelig et billede, der passer perfekt til vores blå sofa (se billedet længere nede)

| 'Black' plakat |'All in Black' plakat | 'Dancer' plakat | 'Bells' plakat

Jeg elsker kunst, billeder og farver og jeg synes sammensætningen giver vores stue meget mere personlighed, sjæl og afspejler min egen stil. Jeg har holdt det ret simpelt og tidløst, da boligmoden jo også ændrer sig. Det lækre ved Desenio er, at man kan mikse og matche på kryds og tværs mellem plakater, størrelser og billedrammer og det er som sagt heller ikke særlig dyrt, da både rammerne og plakaterne er ret billige. Som I jo kan se ovenfor har jeg udnyttet det med både de små, helt store og mellemstore plakater og selvfølgelig - guldrammer. Jeg brugte faktisk og lidt tid, inden jeg satte dem op på at hygge med at sætte billederne sammen, for man kan jo virkelig mikse og matche på kryds og tværs som man vil.

Into the Blue plakat

Hvis I også er blevet friske på at give jeres hjem en lille make-over, så har jeg har desuden fået lov til at forære jer en personlig rabatkode; Koden JULIEVONLYCK giver 25% rabat på plakater hos Desenio mellem 27. Februar - 1. Marts. (Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer). I kan følge @Desenio på Instagram for mere inspiration <3

Hvis I bestiller en håndfuld plakater som mig, så får I her et godt råd: Køb hellere lidt for mange end for få - når du så har modtaget dem, så læg dem alle ned på gulvet samlet, stil dig op på en stol eller en stige og flyt rundt på billederne indtil du synes det har det udtryk du gerne vil have.

Synes godt om

Kommentarer

Jeppe Bjørnberg
,
Fed stil, og godt blogindlæg:)
Maybell
,
Mange tak, jeg er også vildt glad for den 🙂