De perfekte sommerøl

Annonce for Crafted By

Jeg har for anden gang lavet mine helt egne customized øl fra Crafted By . Denne gang var det en oplagt mulighed at lave øllene mere sommerlige, så man kan nyde dem til hyggelige sommeraftener. Denne gang har jeg lavet to sommerøl, der både æstetisk og sanseligt oser af sol, sommer og hygge. Min søster var så vild med dem, at hun fik et par stykker med hjem. Mine to øl har i hvertfald været et hit her i weekenden, hvor jeg har tilbragt en del tid med grill og udendørshygge med min familie. Jeg er vild med milde øl og derfor er det så fedt, at man hos Crafted By kan tilpasse sin øl så meget, så den ikke udelukkende bærer præg af det personlige på etiketten udenpå, men også i smagen.

Jeg elsker som sagt lette, milde øl om sommeren og smagen jeg har valgt til mine øl er Brygmesteren fra Crafted By's favoritter; The Fruity Pilsner , der har en let smag af frugt og The Hoppy Ale, der også har en smag af frugt og duft af blomster. The Hoppy Ale valgte jeg også, så Steffan, min bror og min far også kan være med på den, da smagen er lidt kraftigere. Begge øl er lækre til både grill og frugtsalater og jeg skal helt klart have dem med til flere hyggelige sommeraftener med venner eller familien.

Til jer, der endnu ikke er blevet introduceret eller kender særlig meget til Crafted By's smarte koncept, så er selve processen med at bestille og lave øl hos Crafted By utrolig simpel. Du kan enten designe og vælge smagen på din øl helt fra bunden eller vælge at designe din egen etiket (som min 'Julies Summer Beer' og 'Flower Power Beer', som du så får puttet på den af “favoritterne”, du vælger, som jeg denne gang har gjort. Hvis du ønsker at lave din egen øl fra bunden, så er det blot disse seks trin, du bør følge::

  1. Vælg bitterhed, farve og styrke på din øl. Du kan vælge fra 1 til 5 på hvert parameter.
  2. Vælg om du vil tilføje en frugtig eller ristet smag til øllen.
  3. Angiv navnet på øllen (fx Flower Power Beer) og hvem, der har brygget den (f.eks. Julie von Lyck).
  4. Vælg op til 2 farver til etiketten og eventuelt et farvet artwork.
  5. Vælg antal øl, du ønsker. Du kan bestille ned til 12 øl
  6. Vent på at din øl bliver leveret. Når du bestiller, så står der, hvornår du senest kan forvente, at din øl bliver leveret. Bestil helst en uges tid i forvejen, så du er sikker på at dine øl er klar til din kommende begivenhed :)

Jeg må erkende, at jeg virkelig er blevet glad for det jeg har lavet. Der er ingen, der siger en øl ikke kan være smuk og elegant :) Jeg kan varmt anbefale jer konceptet til fest, højtider og sommeraftener. Jeg skal helt klart lave nogle fine øl til min fødselsdag i september.

I kan læse mere om Crafted by HER.

Synes godt om

Kommentarer

celinenordal
celinenordal,
Årh hvor er jeg vild med designet!
nouw.com/celinenordal