DE MILDE SELVBRUNERE

Jurlique sun specialist: her | Vita Liberata self tanning night mask: her | Lumene gradual tanning lotion her

Så er vi tilbage til det sædvanlige skitzofrene danske sommervejr. Man når jo aldrig at få kulør, før det triste vejr vender tilbage. Når det gode vejr så endelig dukker op igen, er man tilbage til den samme kedelige vinterblege farve, som man ikke har lyst til at vise til nogen. Dette har jeg dog fundet en løsning på. Jeg er ikke så stor fan af selvbrunere, som instant giver markant farve - for jeg har ofte haft erfaring med et utilfredsstillende resultat i form af ujævnheder grundet deres kraftige virkning. De tre produkter ovenfor, er selvbrunere, som alle gradvis giver kulør, og som man samtidig kan solbade med. Fælles for dem er også, at de alle står hjemme på mit badeværelse og bruges flittigt. Ovenstående, er nok den mørkeste kulør jeg har haft, takket være denne type.

Vita Liberata har jeg delt med Jer før. Den har vundet flere priser, hvilket jeg virkelig godt forstår. Udover at det er en selvbruner, er det også en natmaske. Det er den første selvbruner jeg har prøvet, som ikke lugter af selvbruner. Samtidig er det også den, som har gjort mest indtryk - for man kan vitterligt ikke få ujævnheder af den, da den gradvis bruner. Jeg overdriver derfor heller ikke, når jeg siger, at man vågner op og føler sig 100 gange flottere, når man har sovet med den. Jeg forsøger at huske at påføre den så ofte, som muligt, så jeg aldrig vågner op og ligner et lig. Jeg kan varmt anbefale den til alle, som bare ønsker en smule farve.

Lumene minder lidt om Vita Liberata. Forskellen er dog, at denne kun anvendes til kroppen og ikke er en natcreme. Den minder lidt om Dove, eller Niveas bodylotions, som gradvis giver kulør. Det jeg elsker ved disse, er ligesom med Vita Liberata, at man derfor heller ikke får kanter efter at have påført den én gang. Det er især smart, hvis man ønsker en smule farve på kort tid.

Jurlique er et af mine yndlings hudpleje mærker. Denne gradvise selvbruner er dog lidt mere markant end de andre, da man allerede efter to påførelser ser meget brun ud. Den er derfor god, hvis man hurtigt ønsker meget farve, uden at få ujævnheder.

Billede af Pernille Rahbek.

Indeholder affiliate

Synes godt om

Kommentarer

Charlotte
,
Hvor køber man produkterne henne, og hvad er prisen på dem 😊
Julie von Lyck
,
Hej Charlotte Man skal føre musen hen over de understregede, så ledes man ind til dem, men jeg har lige indsat links til dem under billedet 😊
Simone Hjulmand
,
Er Vita Liberata kun til ansigtet? 😊
Julie von Lyck
,
Jeg anvender kun denne til ansigtet og halsen, men jeg tror også godt at den kan anvendes til kroppen 😊
Julie von Lyck
,
Og ellers har Vita Libera mange andre produkter til kroppen 😊
Christina
,
Er det en af dem man både kan bruge i ansigt og på kroppen? Eller bruger du en til hvert sted? og smitter de af på tøjet, hvis man sveder?
Julie von Lyck
,
Hej Christina Ja, det kan du godt med dem alle, jeg bruger dem bare hver for sig 😊 Og nej, det har jeg aldrig oplevet 😊