De bedste solcremer for både huden og miljøet

Annonce for Avéne.

Badedragt HER

Jeg går meget op i hudpleje og at holde huden sund. Men jeg skal også erkende, at når solen er fremme, så er jeg den første til at smørre mig ind i solcreme og hoppe ud og nyde solen. Jeg er nok lidt afhængig af at sole, hvis man kan være sådan noget? :D Men alt med måde.Når jeg soler, så får den aldrig for lidt med solcremen, for det er jo ingen hemmelighed, at der ikke er noget mere dårligt for huden end, at den bliver forbrændt, og det har den heldigvis ikke været i nogle år.

Det har taget mig flere år at finde de perfekte solcremer til min hud og oftest skal man vel igennem en form for rødme, eksem eller pigmentforandringer inden man finder ud af, hvornår ens hud siger stop. Pigmentforandringer i ansigtet har jeg døjet med i nogle år og for at skåne jer for dette samt rødme, vil jeg anbefale jer tre produkter, jeg har brugt siden min ferie til Lanzarote i foråret.

De tre produkter er består af Sun Spray Spf20, deres Sun Fluid Tinted SPF50+ - farvede ansigtssolcremecreme, og deres helt geniale Aftersun Repair lotion - alt sammen fra det franske hudplejemærke Eau Thermale Avéne der bliver solgt på apoteker og er godkendt af hudlæger. Hvis I ikke vidste det, så er en anden god ting ved Avène deres ”Skin Protect Ocean Respect” koncept.

Både huden og havet er jo sensitive miljøer og rigtig mange solfiltre ender hvert år i havet, hvilket er rigtig skidt for havdyrene og koralrevene. Eau Thermale Avène har derfor indgået et samarbejde med Pur Project om at genopbygge og passe på koralrevene og derfor er alle solprodukter udviklet med størst mulig respekt for havmiljøet. Alle solprodukterne er uden silikone, uden vandopløselige solfiltre og indeholder kun få solfiltre. Alt dette uden at gå på kompromis med effektiviteten og behageligheden ved at bruge produkterne. Man kan derfor bruge produkterne på badeferier med god samvittighed.

Avénes Aftersun Repair Lotion er nok den bedste aftersun jeg nogensinde har brugt. Jeg anvender den inden og efter jeg solbader (yes, jeg så i Godmorgen Danmark forleden, at man ikke kun skal bruge en aftersun som et tømmermændsmiddel, men også inden, så solcremen virker bedre. Fælles for den og deres SUN SPRAY SPF20 er, at konsistensen er meget tyndtflydende og yderst behagelige og jeg har ikke været i nærheden af at være rød efter jeg har brugt denne - også efter en dag i solen.

Jeg bruger altid ansigtssolcreme med faktor 50, grundet pigmentforandringer, og jeg kan holde det maksimalt nede, når jeg bruger disse. Avénes ansigtssolcreme SUN FLUID TINTED SPF50+ giver en fint strejf af glød til huden, samtidig med at den beskytter virkelig godt. Den dækker dog ikke, og er derfor ikke i nærheden af at kalde sig foundation, hvis nogle af jer skulle misforstå dette.

       

Synes godt om

Kommentarer

johanneappel
johanneappel,
Super flotte billeder!
nouw.com/johanneappel
Julievonlyck
Julievonlyck,
TUSIND tak <3 <3
nouw.com/julievonlyck
Anne Petersen,
Jeg elsker sprayen fra Avene. Jeg havde den med på en solskinsferie sidste sommer, og den er super nem at fordele, fedter ikke og trænger så fint ind. 5 stjerner herfra 😊
myglamclub.dk/